Yandex Metrica

Yıllar sonra gelen mutluluk! Gökhan Gönül kardeşine kavuştu

Yıllar sonra gelen mutluluk! Gökhan Gönül kardeşine kavuştu

Son dakika haberleri... Dün yaptığı açıklama ile Gökhan Gönül'ün kardeşi olduğunu söyleyen Can Gönül'e abisinden sevindirici haber geldi.

Spor

13.03.2024, 17:39

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yaşayan ve 2 yaşındayken bırakıldığı yetiştirme yurdunda büyüyen 27 yaşındaki Can Gönül isimli genç, iş başvurusu için istenilen aile nüfus kayıt örneği belgesinde milli futbolcu Gökhan Gönül’ün kardeşi olduğunu öğrendiğini iddia etti.

Galatasaray'dan bomba transfer açıklaması: Okan Buruk'un gözdesi geliyor Galatasaray'dan bomba transfer açıklaması: Okan Buruk'un gözdesi geliyor Haberi Görüntüle

GÖKHAN GÖNÜL : CAN BİZİM KARDEŞİMİZ

Bugün Show TV'de yayınlanan 'Didem Arslan Yılmaz ile Vazgeçme' programına bağlanan Gökhan Gönül, "Can bizim kardeşimiz. Ben de yeni öğrendim. 3 kardeştik, 4 olduk. Annem ve babam Can'a ulaşmayı bekliyor. Onlar böyle durumlara alışkın insanlar değiller. Can'ın çok fazla özel hayatını paylaşmasından yana değilim. Herkesin her şeyi bilmesine gerek yok" dedi. 

Konyaspor Kasımpaşa'yı deplasmanda rahat geçti Konyaspor Kasımpaşa'yı deplasmanda rahat geçti Haberi Görüntüle

'BEN DE ANNESİZ BÜYÜDÜM'

Kendisinin de annesiz büyüdüğünü itiraf eden Gökhan gönül, "Ben de annesiz büyüdüm. Babaannem beni büyüttü. Ben, Can'ın neler yaşadığının farkındayım. Bir an önce aramıza gelmesini istiyoruz" dedi.

Gökhan Gönül'ün kardeşi olduğunu öğrendi!

EURO 2024'te hangi Türk hakem görev alacak? UEFA hangi Türk hakemi yetkilendirdi? EURO 2024'te hangi Türk hakem görev alacak? UEFA hangi Türk... Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading