Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yılın transferi için Balotelli İstanbul'da! Galatasaray'a yeşil ışık yakmıştı

Yılın transferi için Balotelli İstanbul'da! Galatasaray'a yeşil ışık yakmıştı

Adana Demirspor'daki başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Balotelli, İstanbul’a geliyor. Galatasaray’a yeşil ışık yakan yıldız futbolcu için yeni iddia ortaya atıldı.

Spor

23.01.2024, 19:24

Mario Balotelli ortaya koyduğu performans ile birçok kulübün transfer listesine girmişti. Galatasaray ise Adana Demirspor ile anlaşma sağlaması halinde bu transferi gerçekleştirecek. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ise yaptığı bir açıklamasında sıcak futbolcunun transferine sıcak baktığını dile getirmişti.

İspanya - Brezilya maçı bugün mü, saat kaçta? İspanya -... Haberi Görüntüle

BALOTELLİ’NDEN GALATASARAY TRANSFER MESAJI

Mario Balotelli'nin Galatasaray'a yeşil ışık yaktığı öne sürüldü. Balotelli, Galatasaray'ın büyük bir kulüp olduğunu belirterek "Galatasaray'da her oyuncu oynamak ister. Ateşli taraftarları var. Avrupa'da bu şekilde tanınıyor, büyük bir kulüp." ifadelerini kullandı. Bu açıklama ise taraftarlarda ve yöneticilerde transfer mesajı olarak yorumlandı.

Adana Demirspor formasıyla 33 resmi maçın 26'sında ilk 11'de yer alan 31 yaşındaki yıldız golcü, 19 gol ve 6 asist performans ile Süper Lig’de gol krallığında 22inci sırayı aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading