Yandex Metrica

Yılın transferi an meselesi! Rusları bıraktı Fenerbahçe'ye imza atmaya geliyor

Yılın transferi an meselesi! Rusları bıraktı Fenerbahçe'ye imza atmaya geliyor

Son dakika transfer haberleri... CSKA Moskova'yla yollarını ayıran Yunan koç, yeni sezonda Fenerbahçe Beko'yu çalıştıracak.

Spor

23.01.2024, 22:09

Sasha Djordjevic'le sezona başlayan ancak Avrupa'da beklentilerin uzağında kalan Fenerbahçe Beko'da Sırp koç ile yollar ayrılıyor. CSKA Moskova ile yollarını ayıran Yunan koç Dimitris Itoudis, Fenerbahçe Beko'yla el sıkıştı.

Yeni sezonda CSKA Moskova'da görev almayacağını ifade eden Yunan başantrenörün yeni sezonda Fenerbahçe Beko'nun hocası olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Arsenal'dan Ferdi Kadıoğlu kararı: O rakama bırakacak! Arsenal'dan Ferdi Kadıoğlu kararı: O rakama bırakacak! Haberi Görüntüle

OBRADOVİC'İN YARDIMCILIĞINI YAPMIŞTI

Panathinaikos'ta 13 yıl Zejlko Obradovic'in yardımcı antrenörlüğünü yapan Itoudis, 2013-2014 sezonunda Banvit'i çalıştırmış ardından CSKA Moskova'ya adım atmıştı.

Bu hafta maç var mı? Süper Lig'de kimin maçı var? 20 Mayıs Galatasaray'ın-Fenerbahçe'nin maçı ne zaman? Bu hafta maç var mı? Süper Lig'de kimin maçı var?... Haberi Görüntüle

3 YILLIK SÖZLEŞMEYE İMZA ATACAK

51 yaşındaki Dimitris Itoudis, ING Basketbol Süper Ligi final serisininin ardından Fenerbahçe Beko ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı iddia ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading