Yandex Metrica

Yıldız oyuncu transferi duyurdu: Dursun Özbek ile İstanbul'da görüştüm

Yıldız oyuncu transferi duyurdu: Dursun Özbek ile İstanbul'da görüştüm

Son dakika haberleri... Süper Lig'den bu sezon küme düşen Altay'ın sağ beki Cebrail Karayel, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile görüştüğünü açıkladı.

Spor

23.01.2024, 22:09

Altay ile sözleşmesi sona eren Cebrail Karayel'e teklifl yağıyor.

Konyaspor ve Beşiktaş'ın yakından ilgilendiği 27 yaşındaki sağ bekten flaş bir itiraf geldi.

Radyospor'dan Salim Manav'ın konuğu olan Cebrail Kareyel, "Altay ile sözleşmem sona erdi. Ben de hakkımda çıkan haberleri basından takip ediyorum. Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek ile İstanbul'a geldiğimde görüşmem olmuştu. Bu görüşme tanışma babında oldu. Dursun Özbey'in otelinde kalıyorduk, tanıştık Sayın Özbek beni beğendiğini söyledi bu şekilde kısa bir sohbetimiz oldu." ifadelerini kullandı.

Yılın transferini Okan Buruk bitirecek! Kritik transferde son durum Yılın transferini Okan Buruk bitirecek! Kritik transferde son durum Haberi Görüntüle

CEBRAİL KARAYEL: ALTAY İLE SÖZLEŞMEM SONA ERDİ

Altay'daki performansını da değerlendiren Cebrail,  "Sezon benim adıma güzel geçti. Ancak Altay ile Süper Lig'e veda etmemiz kötü oldu. Altay ile sözleşmem sona erdi, burada çok güzel günler yaşadım. Sezon içerisinde her çok sıkıntı yaşadık. Ülkemizde yerli oyuncu olmak çok zor. Çünkü saha içine odaklanmamız gereken noktada saha dışındaki sorunlarla da uğraştık" dedi.

Bu sezon 32 resmi maça çıkan Cebrail, 1 gol atıp, 5 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading