Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yıldız golcü Rus futbolculara isyan etti: Neden pislik gibi oturuyorsunuz?

Yıldız golcü Rus futbolculara isyan etti: Neden pislik gibi oturuyorsunuz?

Son dakika haberleri... Ukrayna Milli Takımı golcüsü Andriy Yarmolenko, Rusya'nın ülkesine saldırmasına tepki gösterdi. Rus futbolculara seslenen Yarmolenko, savaşın durdurulması için çağrıda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:54

İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United forması giyen  Andriy Yarmolenko, ülkesi Ukrayna'nın Rus saldırılarına uğradığını belirterek spor dünyasından destek istedi.

Deneyimli futbolcu, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Rus futbolculara bir sorum olacak. Neden bir pislik gibi oturuyorsunuz ve hiçbir şey söylemiyorsunuz? Benim ülkemde Ruslar insanları öldürüyor, kadınları öldürüyor, anneleri öldürüyor, çocuklarımızı öldürüyor. Ama siz hiçbir şey söylemiyorsunuz, yorum yapmıyorsunuz." dedi.

Yarmolenko, "Neden bir araya gelip Ukrayna'da neler olduğunu göstermiyorsunuz. İnsanlar üzerinde etkiniz var, lütfen olanları anlatın." şeklinde konuştu.

Ukraynalı futbolcu, "Çoğunuzun düşüncesini biliyorum. (Rusya Devlet Başkanı) Vladimir Putin'in yanlış yaptığını bana söylediniz. Çıkıp açıkça neden konuşmuyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading