Yandex Metrica

Yıldız futbolcunun adı birçok kulüple anılıyordu! Cengiz Ünder, Avrupa deviyle her konuda anlaştı!

Yıldız futbolcunun adı birçok kulüple anılıyordu! Cengiz Ünder, Avrupa deviyle her konuda anlaştı!

Milli futbolu Cengiz Ünder, Avrupa’nın dev kulübüyle anlaşma vardı. Cengiz Ünder’in kiralık formasını giydiği Marsilya ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi. Bu sezon Marsilya forması giyen ve göstermiş olduğu performans ile birçok Avrupa kulübünün transfer listesine giren yıldız futbolcunun transferinde Marsilya mutlu sona ulaştı.

Spor

23.01.2024, 19:23

Marsilya formasıyla çıktığı maçlarda etkili bir performans gösteren Ünder, Fransa Ligue 1'de formasını kiralık olarak giydiği Marsilya ile her konuda anlaşmaya vardı.

Olympiakos'un hocasından Fenerbahçe'ye büyük oyun! Maçtaki taktiğini açıkladı Olympiakos'un hocasından Fenerbahçe'ye büyük oyun! Maçtaki taktiğini açıkladı Haberi Görüntüle

SATIN ALMA OPSİYONUNU KULLANACAKLAR

Bonservisi Roma'da bulunan oyuncu gelecek sezon Marsilya forması giyeceği öğrenilirken Cengiz Ünder'in satın alma opsiyonu İtalyan kulübe ödenecek.

Öte yandan Cengiz Ünder, vermiş olduğu bir ropörtajda Marsilya’da mutlu olduğu ifade etmiş ve burada forma giymek istediği beyan etmişti.

Marsilya, Cengiz Ünder'in satın alma opsiyonunu gösterdiği başarılı performans sonrasında kullanma kararı alarak transferi sonuçlandırdı ve transferin yakın bir zamanda açıklanması bekleniyor.

Cengiz Ünder, Marsilya formasıyla çıktığı 47 maça çıktı. Fransa Ligue 1'de 32 maça çıkan yıldız oyuncu 10 gol 2 asistlik performans gösterdi. Fransa Kupası'nda 3 maçta 1 gol atan Cengiz, Avrupa Ligi'nde de 2 gol 3 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading