Yandex Metrica

Yer yerinden oynayacak! Caner Erkin'in yeni takımı belli oldu

Yer yerinden oynayacak! Caner Erkin'in yeni takımı belli oldu

Son dakika haberleri... Sezon başı Fenerbahçe'den ayrılarak Fatih Karagümrük'e imza atan Caner Erkin devre arasında yeni takımına transfer olmaya hazırlanıyor.

Spor

06.02.2024, 11:25

Süper Lig'de oynadığı 18 maçta 14 galibiyet alarak 45 puan toplayan Trabzonspor, şampiyonluk yolunda puan farkını açıyor.

Devre arasında transfer takviyesi yapmayı düşünen Karadeniz ekibinde sürpriz bir ism gündeme geldi.

Abdullah Avcı'nın sol bek bölgesinde düşündüğü Caner Erkin ile görüşen Bordo-mavililer, çok tartışılacak bu transferi gerçekleştirmeye çok yaklaştı.

Nihat Kahveci'den Galatasaray maçı sonrası flaş yorum: Süper Lig'in şampiyonu kim olur? Nihat Kahveci'den Galatasaray maçı sonrası flaş yorum: Süper Lig'in şampiyonu... Haberi Görüntüle

CANER ERKİN DE GELMEK İSTİYOR

Beşiktaş'ta birlikte çalıştığı Abdullah Avcı ile görüşen Caner'in de Trabzonspor'a gitmek istediği öğrenildi.

Liderlik yolundaki takıma katkıda bulunmak isteyen milli futbolcu şampiyonluk sevinci de yaşamak istiyor.

Daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş ile lig şampiyonluğı yaşayan 32 yaşındaki yıldız, Trabzonspor ile de bu başarıyı hedefleyerek yeni bir rekor kırmayı hedefliyor.

SON DAKİKA | Galatasaray'dan flaş açıklama: Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor SON DAKİKA | Galatasaray'dan flaş açıklama: Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor Haberi Görüntüle

ÇIKIŞ MADDESİ BULUNUYOR

Sözleşmesi 2023 yılına kadar devam eden Caner'in kontrat maddesinde çok uygun bir ücret karşılığında serbest kalma maddesini olduğu öğrenildi.

Bu sezon Karagümrük ile 13 maça çıkan tecrübeli oyuncu, 1 gol atıp 2 de asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading