Yandex Metrica

Yeni spor yasası yolda! Kulüp borçları için dev adım

Yeni spor yasası yolda! Kulüp borçları için dev adım

Son dakika haberleri... Ak Parti yeni spor yasasının hazırlıkları için çalışmalara başladı. Spor takımlarının borçları için dev bir adım atıldı.

Spor

12.02.2024, 00:25

Son yıllarda artan kulüp borçlarına yeni bir çözüm geliyor.

AK Parti yeni spor yasasının hazırlıkları için ilk adımını attı. Üzerinde çalışılan taslağa göre, kulüp yöneticileri kendi dönemlerindeki borçlarından sorumlu olacak. Kulüpler dernek statüsünden çıkarılıp anonim şirket gibi yönetilecek.

Böylece bir kulüp başkanı görevi bıraktığı taktirde bile kendi döneminin borçlarından sorumlu tutalacak.

Ancelotti taraftarın sabrını zorluyor! Mollarca maçında oynatmayınca... Ancelotti taraftarın sabrını zorluyor! Mollarca maçında oynatmayınca... Haberi Görüntüle

GALATASARAY, FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR'UN TOPLAM BORÇLARI;

Türkiye'de 4 büyük futbol takımı olarak adlandırılan Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un toplam borcu 17 milyar TL'yi geçti. 

En borçlu takım  5 milyar 960 milyon TL  ile Fenerbahçe olurken, ikinci sırada 5 milyar 474 milyon TL ile Beşiktaş oldu.

Galatasaray'ın borcu ise 4 milyar 51 milyon TL olarak kayıtlara geçerken, en az borçlu takım ise 1 milyar 441 milyon TL ile Trabzonspor oldu.

Beşiktaş'ta veda rüzgarları! Santos'tan duygusal konuşma Beşiktaş'ta veda rüzgarları! Santos'tan duygusal konuşma Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading