Yandex Metrica

Yeni sezon müjdesi Aboubakar imzayı atıyor! Süper Lİg devi transfer bombasını patlatacak

Yeni sezon müjdesi Aboubakar imzayı atıyor! Süper Lİg devi transfer bombasını patlatacak

Son dakika haberleri... Yeni sezon öncesi Jorge Jesus'u teknik direktörlüğe getirmeye hazırlanan Fenerbahçe'de gözler transferlere çevrildi. Taraftara şampiyonluk sözü veren Ali Koç, Jesus'un da yakından tanıdığı Vincent Aboubakar ile görüşmelere başladı.

Spor

23.01.2024, 19:12

Yaklaşık 8 sezondur Süper Lig'de şampiyon olamayan Fenerbahçe, yeni sezonda bu şanssızlığını kırmak istiyor.

Transfer çalışmalarına ağırlık veren Sarı-lacivertliler, daha önce Türkiye'de Beşiktaş ile 2 lig şampiyonluğu yaşayan Vincent Aboubakar için girişimlerini hızlandırdı.

Suudi Arabistan'da Al-Nassr forması giyen Kamerunlu golcüyle temasa geçen yönetim, milli oyuncuyu ikna etti.

Senelik 6 milyon Euro kazanmasına rağmen Arabistan'dan dönmek isteyen 30 yaşındaki oyuncunun İstanbul'da kariyerine devam etmek istediği konuşuluyor.

Türkiye'de oynamaya sıcak bakan Aboubakar'ın "Türkiye benim sevdiğim bir ülke. Şartlar oluşursa gelmeyi isterim" dediği öğrenildi.

Beşiktaş dünyaca ünlü isimle görüşecek! Yeni teknik direktör adayı... Beşiktaş dünyaca ünlü isimle görüşecek! Yeni teknik direktör adayı... Haberi Görüntüle

ABOUBAKAR FENERBAHÇE YOLUNDA

Fenerbahçe'nin Vincent Aboubakar için detaylı bir araştırma yaptığı ve temasların hızlanmasıyla yıldız golcüyü detaylı bir sağlık testine sokacağı belirtildi.

Beşiktaş'ta  geçen sezon transfer olurken kronik sakat olduğu iddia edilen Aboubakar, son haftalarda formasında uzak kalarak tartışmaların odağında yer almıştı.

30 yaşındaki futbolcunun gereken testleri geçtiği taktirde Al Nasr'dan Fenerbahçe'ye bonservissiz transfer olması bekleniyor.

Sarı-lacivertlilerden imza parası ve yıllık 3.5 milyon Euro net  maaş isteyen Aboubakar, alacaklarına karşılık kulübünden bonservisini alarak Türkiye'ye gelecek.

Beşiktaş- Samsunspor ilk 11'ler ( Süper lig 32. hafta) Beşiktaş- Samsunspor ilk 11'ler ( Süper lig 32. hafta) Haberi Görüntüle

ABOUBAKAR AFRİKA KUPASI'NDA GOL KRALI OLDU

Bu sezon yapılan Afrika Kupası'na yarı finalde veda eden Kamerun'da Vincent Aboubakar, 8 gol atarak krallık tacını başına takmıştı.

Şampiyonluğu Senegal'e kaptıran Kamerun, turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading