Yandex Metrica

Yemeksepeti'nden ayrılan Nevzat Aydın köklü Türk kulübüne başkan oluyor

Yemeksepeti'nden ayrılan Nevzat Aydın köklü Türk kulübüne başkan oluyor

Son dakika haberleri... Bir dönem Trabzonspor'da da yöneticilik yapan Yemeksepeti'nin eski ceosu Nevzat Aydın sahalara geri dönüyor.

Spor

23.01.2024, 18:18

Yemeksepeti'nin kurucusu Nevzat Aydın, futbol takımı Sarıyer'e başkan olmak için kolları sıvadı.

Muharrem Usta'nın başkanlığı döneminde Trabzonspor'da da kısa süre yöneticilik yapan Aydın, Ajansspor'un haberine göre Sarıyer Kulübü'nü şirketleştirme için çalışmalara başladı ve geçmişe dönük dosyaları incelemeye aldı.

Haziran 2022 kongresinde aday olmayı düşenen Nevzat Aydın'ın 81 yıllık köklü bir camia olan Sarıyer'e başkan olması kesin gözüyle bakılıyor.

Yemeksepeti'ndeki CEO'luk görevini de geçtiğimiz günlerde bıraktığını açıklayan Aydın, "Elde ettiğim vizyon ve birikimleri bana en yakın gelen Sarıyer ile birleştirmek istiyorum. Bunda kulübün hikayesi büyük rol oynadı. Ayrıca kulüpten hiçbir beklentim yok. Tek amacım Sarıyer'i hak ettiği yerlere getirmek" ifadelerini kullanmıştı.

Icardi'nin asıl amacı ortaya çıktı! Bakın U19'u sahadan çekilirken neden alkışlamış Icardi'nin asıl amacı ortaya çıktı! Bakın U19'u sahadan çekilirken neden... Haberi Görüntüle

SARIYER KAÇINCI LİGDE?

TFF 2.Lig'de mücadele eden Sarıyer, bu sezon beklentilerin altında kaldı.

Kırmızı Grup'ta yer alan Mavi-beyazlılar 13.haftayı 15.sırada tamamladı.

Eski formunu aratan Sarıyer, 7 mağlubiyet, 3 galibiyet ve beraberlik elde etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading