Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yaşamını yitiren Maradona'nın eşyaları borcuna karşılık satılıyor

Yaşamını yitiren Maradona'nın eşyaları borcuna karşılık satılıyor

Son dakika haberleri... Ölümünün üzerinden 1 sene geçen Maradona hakkında konuşulanlar hayranlarını şok etti. Arjantinli efsanenin borçlu vefat ettiği öğrenildi.

Spor

23.01.2024, 22:01

Dünya futbol tarihinin en iyi futbolcusu olarak gösterilen  Diego Armando Maradona'nın vefatının üzerinden 1 yıl geride kaldı.

Arjantin'in Buenos Aires eyaletine bağlı Tigre şehrinde 25 Kasım 2020'de kalp yetmezliği ve akciğer ödemi sebebiyle hayatını kaybeden efsane isim mezarı başında anıldı.

Ayrıca Kasım 2020'de beyin ameliyatı olan ve evde müşahede altında tutulan Maradona'nın ani ve şüpheli ölümünün ardından başlatılan ve efsane futbolcunun sağlık ekibinin suçlandığı soruşturmanın ise devam ettiği öğrenildi.

SON DAKİKA | Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanlığı'na adaylığını resmen açıkladı! Haberi Görüntüle

MARADONA'NIN MİLYONLARI KAYIP

Futbol hayatındakii savurganlığı ile bilinen Maradona'nın ölümünden sonra  yaklaşık 6 milyon Doların hala bulunamadığı iddia ediliyor.

Arajntinli efsanenin küçük oğlunun avukatı olan  Mario Baudry, katıldığı bir TV programında, harcama özetlerinin adalete sunulmadığı için 6 milyon doların akıbetinin ne olduğunun bilinmediğini söyledi.

Ayrıca Maradona'nın Dubai, İsviçre, Belarus, İtalya, Meksika ve Arjantin'de güvenli kasalarının olduğu söyleniyordu.

Nihat Kahveci, Milli Takım'ın mağlubiyetini masaya yatırdı Haberi Görüntüle

MARADONA'NIN EŞYALARI AÇIK ARTTIRMA İLE SATILACAK

Dünya futbol tarihinin en iyi futbolcusu olarak kabul edilen Maradona'nın borçları ve harcamalarının ödenmesi için iki taşınmazı, araçları ve özel eşyaları açık artırmayla 19 Aralık'ta satışa sunulacak.

Çevrim içi yapılacak açık artırmayla Maradona'nın anne-babasına hediye ettiği Buenos Aires ve Mar del Plata'daki evleri, birinin üzerinde imzasının bulunduğu 2 marka lüks aracı satılacak.

Ali Koç'tan genel kurul çağrısı! Tüzük gereği uyardı Haberi Görüntüle

FİDEL CASTRO'NUN MEKTUBU DA SATILIYOR

Ayrıca Maradona için manevi değeri olduğu söylenen Fidel Castro'nun kendisine yazdığı mektup dahil olmak üzere, Maradona'ya hediye edilen imzalı formalar, futbol topları ve saatler gibi özel eşyaları da yeni sahiplerini bulacak.

Arjantinli efsane Buenos Aires eyaletine bağlı Bella Vista Mezarlığı'nda anne-babasının yanına defnedilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading