Yandex Metrica

Yalçın Koşukavak'tan Galatasaray açıklaması: Kötü demeye dilim varmıyor

Yalçın Koşukavak'tan Galatasaray açıklaması: Kötü demeye dilim varmıyor

Son dakika haberleri... Teknik direktör Yalçın Koşukavak, yeni sezonda takım çalıştıracağını açıkladı. Galatasaray'ı da değerlendiren Koşukavak, Domenec Torrent hakkında dikkat çekici bir yorumda bulundu.

Spor

23.01.2024, 19:15

Son olarak Kayserispor'u çalıştıran Yalçın Koşukavak, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

Milliyet'e konuşan Koşukavak, "Sezona Kayserispor'la başladım orada birinci hafta talihsiz bir ayrılık oldu. O dönemden sonra bu sezon biraz daha dışarıda kalıp oyunun içinde fikirler üretebilmek için zaman kazandım. O konuya mesai harcadım çünkü çalışırken zaman olmuyor, kendinizi yenileyemiyorsunuz başka meşgaleleriniz oluyor. Bu dönem iyi geçti, birkaç kulüple görüşmem oldu ama ortamın sağlıklı olmamasından dolayı bu süreci böyle geçirmeye karar verdim. İnşallah yeni sezonda bir takımla anlaşacağım. Görüştüğüm kulüpler var." dedi.

Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı tazminat belli oldu Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı... Haberi Görüntüle

YALÇIN KOŞUKAVAK'TAN GALATASARAY AÇIKLAMASI

"Galatasaray'ı yorumlarken bazı şeyleri göz ardı etmemek gerekiyor. Takımı genç oyuncularla donatırsanız yarışamayabilirsiniz bunu camialar kabul etmeli. İstediği kadar kulübün içinde plan, proje yapın bunun taraftar kısmı var. Takımınızın ismi Galatasaray'sa kabul edilmeyecek şeyler var. Bu yatırımlar zaman ister, bence planlama doğruydu Avrupa'da da başarı vardı. Sürekli 30 yaş üstü oyuncu transfer edersek iki senede bir kadronuzu değiştirmeniz gerekiyor. Galatasaray'ın elinde 6-7 sene performans verebilecek oyuncular var bu çok kıymetli."

TFF Başkanlık seçim tarihi açıklandı! TFF seçim tarihi değişecek mi? Dursun Özbek cevapladı! TFF Başkanlık seçim tarihi açıklandı! TFF seçim tarihi değişecek mi?... Haberi Görüntüle

YALÇIN KOŞUKAVAK: DİLİM VARMIYOR KÖTÜ DEMEYE

"Galatasaray girdaba girdikten sonra hep Torrent konuşuldu. Önemli bir şey söyledi kendisi. Türkiye'nin sabırsız olduğunu ve buradan 3 ayda Avrupa şampiyonları gitti diyerek durumu özetledi. Bu kadar kaoslu bir durumda başarı kolay değil. Kötü antrenör demeye dilim varmıyor. Backroundında ciddi bir Guardiola var. Barcelona 100 yılın takımında oyunu kurgularken bu adam işin içindeydi. Guardiola'yla bu kadar büyük kulüplerde çalışmak kolay değil. Bazen antrenörler sonuç alamayabilir, böyle dönemler olabilir. Torrent'e kötü antrenör demek doğru ifade değil. Barcelona'da pozisyon oyununda Torrent'in ciddi katkısı var. Çok sağlıklı bir takım verilmedi Torrent'e. City-Liverpool maçlarında stratejileri Pep Guardiola ile birlikte hazırlayan kişi, Türkiye'de mi yapamayacak? Bazen oyunculara geçmiyor. Endişe ve kaygı da oyunculara etkiliyor." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading