Yandex Metrica

Xavi'den Kerem Aktürkoğlu'na övgü!

Xavi'den Kerem Aktürkoğlu'na övgü!

Son dakika haberleri... UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda oynanacak Barcelona - Galatasaray maçı öncesi ev sahibi ekibin teknik direktörü Xavi Hernandez, değerlendirmelerde bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:56

Yarın akşam oynanacak Galatasaray mücadelesi öncesi basın toplantısı düzenleyen Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, maça dair görüşlerini paylaştı.

Çok heyecanlı olduklarını aktaran Xavi, "Takım iyi durumda, taraftarlarımızın önünde oynayacağız, havamız şu anda çok iyi ve bu noktaya gelmek için çok çalıştık. Son maçlardaki gibi oynamaya çalışıp iyi bir sonuç almalıyız çünkü Türkiye’deki maç zor olacak." ifadelerini kullandı.

Daha önce Guardiola ile birlikte Barcelona'da görev alan ve şu an Galatasaray'ın teknik direktörü olan Domenec Torrent'e de değinen Xavi, "Torrent arkadaşım. Katar’da Al-Saad'ı çalıştırırken antrenmanları takip etmişti. Bize yakın bir oyun anlayışı var ancak Türkiye Ligi farklı ve alışması için zaman gerek. Dome’nin bu tecrübesi ve kalitesi bulunmakta. Galatasaray iyi bir takım ve daha üst sıralara çıkacaktır" dedi.

Semih Kılıçsoy Süper Lig'i salladı: 2024'ün en iyisi! Semih Kılıçsoy Süper Lig'i salladı: 2024'ün en iyisi! Haberi Görüntüle

XAVİ'DEN KEREM AKTÜRKOĞLU SÖZLERİ

Galatasaray'ın bu sezon dikkat çeken oyuncuları arasında yer alan Kerem Aktürkoğlu için övgü dolu sözler kullanan Xavi," Rakip takımda bireysel olarak beni şaşırtan yetenekte oyuncuları var, Kerem Aktürkoğlu gibi... Galatasaray bize problemler çıkarabilecek kaliteye sahip. Bu nedenle topa sahip olduğumuzda onlara acı çektirmeliyiz." değerlendirmesinde bulundu.

İyi oynayarak şanslarını devam ettirmek istediklerini belirten Xavi, "Galatasaray maçını kazanmalıyız. Galatasaray'ı yenmek ve bu turnuvada başarılı olmak istiyoruz. Bize bir şeyler veren bu oyun modelinde de ısrar etmeliyiz.. Galatasaray maçında rotasyon yapacağım. Çünkü yorgun oyuncularım var. Çok oynadılar ve iyi durumda değiller. Orta sahada ve hücumda değişik oyuncular kullanacağız. Daha diri oyuncular antrenmanlarda daha iyi bir görüntü sergilediler." düşüncelerini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading