Yandex Metrica
SON DAKİKA
Wesley Sneijder, Hollanda'daki yardım kampanyasını uluslararası bir projeye çevireceğini açıkladı!

Wesley Sneijder, Hollanda'daki yardım kampanyasını uluslararası bir projeye çevireceğini açıkladı!

Hollanda ve Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder depremden etkilenen vatandaşlar için başlatılan yardım kampanyası hakkında bilgi verdi.

Spor

23.01.2024, 22:19

Galatasaray'ın eski dünya yıldızı Wesley Sneijder, Türkiye ve Suriye'de depremden etkilenenler için Hollanda'da yardım projesi başlattı. Kampanya hakkında bilgi veren Sneijder: "Hollanda'da başlattığımız projeyi uluslararası yardım kampanyasına çevireceğim." ifadelerini kullandı.

A Spor'a konuşan Hollandalı: "İstanbul'daki arkadaşlarıma deprem bölgesi için ne yapmamız gerektiğini sordum." ifadelerini kullandı. Hollandalı yıldız, Türkiye'nin ikinci vatanı olduğunu söyleyerek, "Beni nasıl karşıladıklarını ve nasıl yolcu ettiklerini unutamam. Türk insanının misafirperverliği çok ayrı." ifadelerini kullandı.

Yaşanan deprem felaketi sonrası harekete geçtiğini ifade eden Sneijder, depremzedelere yardım için Türkiye ve Suriye bayraklı pazubent projesini hayata geçirdiğini açıkladı.

Süper Lig'in yıkılmaz kalesi! Galatasaray oynadığı maçların yüzde 50'sinden fazlasında... Haberi Görüntüle

GELİRLER DEPREMZEDELERE AKTARILACAK

Wesley Sneijder, Hollanda Ligi'nde oynanan maçlarda kaptanların Türkiye ve Suriye pazubentleri ile sahaya çıktığı belirterek: "Hollanda Ligi'nde yer alan 18 takım kaptanlarına geçtiğimiz hafta sonu oynanan lig maçlarında takmaları için pazubentlerini gönderdim. Kaptanlar bu pazubentleri takarak maçlara çıktılar. Maç sonlarında da açık artırma usulüyle satışa sunulmak üzere hem pazubentler hem de formalar imzalanarak bize geri gönderildi. Biz de bunları depremzedelere maddi destek sağlamak için satışını yapacağız. Elde ettiğimiz tüm gelirler de depremzedelere aktarılacak." yorumunda bulundu.

Bu projeyi uluslararası bir desteğe çevirmek istediğini belirten Galatasaray'ın eski yıldızı: "Hafta sonu İtalya'ya giderek kulüpler ve futbolcu arkadaşlarımla görüşeceğim. Kendilerinden depremzedelere yardım için imzalı formalarını isteyeceğim. Hollanda'da başlattığımız projeyi uluslararası yardım kampanyasına çevireceğim." sözleriyle röportajı tamamladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading