Yandex Metrica
SON DAKİKA
Wesley Sneijder futbola geri mi dönüyor? Hangi takımda teknik direktör olacak?

Wesley Sneijder futbola geri mi dönüyor? Hangi takımda teknik direktör olacak?

Gelen son dakika bilgilerine göre Galatasaray'ın eski futbolcularından Wesley Sneijder teknik direktör oluyor. Peki, Wesley Sneijder futbola geri mi dönüyor? Hangi takımda teknik direktör olacak? İşte detaylar...

Spor

23.01.2024, 19:02

9 Haziran 1984 tarihinde Hollanda'da doğan Wesley Sneijder hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Merak edilen, "Wesley Sneijder futbola geri mi dönüyor? Hangi takımda teknik direktör olacak?" sorularının yanıtlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Almanya'da yüksek güvenlik harekatı! EURO 2024 için dış tehditlere hazırlık... Haberi Görüntüle

WESLEY SNEİJDER FUTBOLA GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Galatasaray'ın Hollandalı eski futbolcusu Wesley Sneijder'ın FC Utrecht'in teknik direktör adaylarından biri olduğu söylentisi gündemi salladı. Hollanda basınında yer alan haberde, bir diğer eski Hollandalı futbolcu Van Bommel'ın ise ilk sırada olduğu aktarıldı. Habere göre Van Bommel ile anlaşma sağlanamaması halinde Wesley Sneijder'a teklif götürülecek.

Ajax'taki sportif direktör Marc Overmars'ın ayrılığı sonrası düşünülen isimlerden biri olan Wesley Sneijder yaptığı bir açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ajax, Overmars'ın görevini bana teklif ederse bunu memnuniyetle kabul ederim ama tek başıma değil. Yanımda tecrübeli biri daha olsun isterim. Aslında ilk hedefim teknik direktörlüktü, tekliflere açığım"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading