Yandex Metrica

Weghorst gitti, Aboubakar'ın alternatifi hazır! Milan'dan forvet geliyor...

Weghorst gitti, Aboubakar'ın alternatifi hazır!  Milan'dan forvet geliyor...

Wout Weghorst'un aniden gelişen transfer süreci, Beşiktaş'ın Vincent Aboubakar'a yönelmesine sebep olmuştu. Lakin Siyah Beyazlılar'a Vincent Aboubakar transferinde güçlü rakipler çıkınca, Milan'ın forveti Divock Origi gündeme alındı.

Spor

23.01.2024, 22:17

Wout Weghorst'a Premier Lig devi Manchester United talip olmuş ve transfer süreci başlamıştı. Forvet eksikliğini Vincent Aboubakar ile çözmek isteyen Beşiktaş, Aboubakar'a Sevilla gibi kulüplerin de talip olması ile birlikte alternatif arayışına girdi. Fanatik'in haberine göre Divock Origi isminde karar kılan Siyah Beyazlılar, kiralama seçeneğini düşünüyorlar.

Süleyman Hurma'dan Türk futbolunu sarsan açıklama: Süper Lig tescil edilmeyebilir Süleyman Hurma'dan Türk futbolunu sarsan açıklama: Süper Lig tescil edilmeyebilir Haberi Görüntüle

WOUT WEGHORST, VINCENT ABOUBAKAR VE DIVOCK ORIGI ÜÇGENİ

Süper Lig'de şampiyonluk iddiasına devam etmek isteyen Beşiktaş, Wout Weghorst gibi güçlü ve aynı zamanda ondan daha hızlı olan Divock Origi'yi hedefine aldı. Daha önce Liverpool ve Lille gibi kulüplerde oynayan Belçikalı forvet, şu anda İtalyan devi Milan'da forma giyiyor. Vincent Aboubakar transferinin alternatifini düşünen yönetim, lige damga vuracak Origi transferi için ilk temaslara başladı.

Son dakika... Fenerbahçe zafer için sahaya çıkıyor: Kadıköy'de 11'ler belli oldu Son dakika... Fenerbahçe zafer için sahaya çıkıyor: Kadıköy'de 11'ler belli... Haberi Görüntüle

DIVOCK ORIGI'NİN İSTATİSTİKLERİ

27 yaşındaki Belçikalı, ilk kez adı duyulduğunda yeteneği ile tüm dünyayı heyecanlandırmıştı. Daha sonra ise belirli bir seviyede oyununu ispat eden hücumcu, kariyerinde Lille, Wolfsburg, Liverpool ve Milan gibi kulüplerde forma giydi. Tüm kulüp kariyerinde 175 maça çıkan forvet, 66 gol ve 28 asistlik katkı sağladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading