Yandex Metrica

Volkan Demirel Vitor Pereira'ya patladı! İşte o sözler

Volkan Demirel Vitor Pereira'ya patladı! İşte o sözler

Son dakika haberleri... beONSPORTS kanalında yorumculuk yapan Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Volkan Demirel, teknik direktör Vitor Pereira'yı hedef aldı.

Spor

26.02.2024, 00:24

Süper Lig'de oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçı sonrası Volkan Demirel, eski takımının teknik direktörü Vitor Pereira'yı sert bir şekilde eleştirdi. 

1-1 sonuçlanan mücadele sonrası İrfan Can Kahveci'nin 78.dakikada oyundan alınmasını eleştiren Demirel, "Crespo, bence bugün maçın yıldızıydı. İkinci sıraya da İrfan'ı yazabiliriz. İrfan'a bakıyorsunuz, asist yapmış. Her dakika skora katkı yapabilecek bir oyuncunun, çıkmasına bir anlam veremedim." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertlilerin oyunu domine edemediğini savunan efsane kaleci, "Musluktan bazen su gelir bazen gelmez kesik kesik akar ya, Fenerbahçe de öyle. Bazen varlar, bazen tamamen yoklar. Bu kadroyla buralarda olunmamalı. İlk yarıdaki oyundan sadece Vitor Pereira memnun herhalde. Fenerbahçe'yi izlerken mutsuz oluyorum. Sosa'nın ilk 11'de başladığı maçlarda Fenerbahçe sadece bir kez mağlup olmuş." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading