Yandex Metrica

Sitede Ara

Volkan Demirel kazandıkları maçta isyan etti: Doğru tektir arkadaşlar! 6 değil 10 olmalıydı

Volkan Demirel kazandıkları maçta isyan etti: Doğru tektir arkadaşlar! 6 değil 10 olmalıydı

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel 90+6'da buldukları golle kazandıkları maçın ardından yaptığı açıklamada hakemlere ateş püskürdü.

Spor

23.01.2024, 20:24

Hatayspor'un 90+6'da bulduğu golle kazandığı maçın ardından teknik direktör Volkan Demirel'in sözleri gündeme damga vurdu. Ev sahibi Hatayspor'un teknik patronu Demirel, maçın son anlarında golü Kasımpaşa'nın da Hatayspor'un da bulabileceğine dikkat çekerek "Maçın son çeyreğinde bizim yaptığımız değişikliklerle, elimizdeki bütün kozları sahaya koyarak maçtan galip gelmeyi bildik" dedi. 

Karşılaşmanın 6 dakika uzatılması kararına Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan ile birlikte itiraz ettiklerini hatırlatan Demirel, 'doğru tektir' diyerek hakemlere tepki gösterdi. Demirel şunları söyledi:

Crespo'dan Fenerbahçe itirafı: Gitti mi, gönderildi mi? Crespo'dan Fenerbahçe itirafı: Gitti mi, gönderildi mi? Haberi Görüntüle

İKİ HOCA DA 6 DAKİKAYA İTİRAZ EDİYORSA...

Hakemlere çok saygı duyuyorum. Hepimiz insanız. Ben de hata yapabiliyorum. Oyuncu değişiklikleri ile oyuncu kararlarıyla, maçın içerisindeki tepkilerimle ama hakemler biraz daha dikkat etsinler. Niye dikkat etsinler? Çünkü eğer bir takımın teknik adamı 6 dakika verilen süreye itiraz ediyorsa ve buraya konuk olarak gelen teknik adam, yine aynı şekilde 6 dakika uzatıldığına itiraz ediyorsa demek ki burada bir yanlış var. Doğru bir tanedir arkadaşlar. Yanlışa 'doğru' diyemezsiniz. 

Yani burada şu an eğer iki antrenör, teknik direktör olarak biz bu duruma itiraz ediyorsak en az 10 dakika uzatılması gerekiyor diye sen 6 dakika veriyorsan demek ki burada yanlış olan sensin, doğru olan bizim düşüncemiz. İkincisi, ben Serkan Reçber ile Fenerbahçe camiasından da en önceki futbol hayatından da çok iyi tanırım ama onunla bile birbirimize düşürebilecek kadar karar veriyorsanız burada herkesin kendine dikkat etmesi gerekir.

İsmail Kartal'ın eli sıkıştı! Derbi için şimdiden vaziyet aldı İsmail Kartal'ın eli sıkıştı! Derbi için şimdiden vaziyet aldı Haberi Görüntüle

DOĞRU KARARLAR VERİLMELİ YOKSA...

Maçlarda hakemler doğru kararlar vermeli. Doğru neyse herkes doğru yapsın. Türk futbolu gelişmez. Art niyetli insanlar olunca gelişmez. Onun için rica ediyorum kim bunlara engel olacaksa sadece ben tek başıma olamam zaten. Hatayspor içinde konuşmuyorum. Tüm takımlar için konuşuyorum. Lütfen Türk futbolunu doğru yönetelim. Rica ediyorum.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading