Yandex Metrica

Volkan Demirel Karagümrük'le yollarını ayırdı! Görüştüğü takım ortaya çıktı

Volkan Demirel Karagümrük'le yollarını ayırdı! Görüştüğü takım ortaya çıktı

Son dakika haberleri... Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük teknik direktör Volkan Demirel'le yollarını ayırdı. Volkan Demirel'in Türkiye Kupası'nı kazanan Süper Lig ekibiyle görüştüğü öğrenildi.

Spor

09.02.2024, 06:00

Süper Lig'i 8.sırada tamamlayan İstanbul ekibi Fatih Karagümrük'te sürpriz bir gekişme yaşandı. Fatih Karagümrük teknik direktör Volkan Demirel'le yollarını ayırdı. 

Oynattığı futbolla rakiplerine kök söktüren ve yarattığı mücadeleci takımla spor kamuoyunun takdirini kazanan Volkan Demirel, Süleyman Hurman’ın isteği ile Karagümrük ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Yılın teknik adam transferi! Zidane imzaya çok yakın Yılın teknik adam transferi! Zidane imzaya çok yakın Haberi Görüntüle

YENİ ADRESİ BELLİ OLUYOR

Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Sivasspor, Rıza Çalımbay'la yollarını ayırmaya hazırlanırken deneyimli teknik adamın yerine Volkan Demirel'in geleceği konuşuluyor.

Beşiktaş'tan gençlere süper fırsat! Ligin geri kalanında... Beşiktaş'tan gençlere süper fırsat! Ligin geri kalanında... Haberi Görüntüle

AYRILIK SEBEBİNİ AÇIKLADI

Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yapan Volkan Demirel, "Fatih Karagümrük Kulubü ile olan yolculuğumuz bugün itibari ile Başkan Süleyman Hurman’ın isteği doğrultusunda tamamlandı. Futbolcu arkadaslarıma, başarımız için emek veren herkese ve onlar için mücadele etmekten büyük gurur duyduğum taraftara sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: Teknik özellikleri çok iyi Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: Teknik özellikleri çok iyi Haberi Görüntüle

22 MAÇTA 10 GALİBİYET 5 BERABERLİK 7 MAĞLUBİYET

Fatih Karagümrük'ün başında 22 maça çıkan Volkan Demirel 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Ayrıca 3 türkiye Kupası maçında Fatih Karagümrük'ün başında yer alan Demirel 2 galibiyet alırken 1 kez mağlup oldu.

El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı? El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne... Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading