Yandex Metrica

Volkan Demirel duyurdu! Yeni adres olarak Avrupa'yı işaret etti

Volkan Demirel duyurdu! Yeni adres olarak Avrupa'yı işaret etti

Son dakika haberleri... Sezonu Fatih Karagümrük'te tamamlayan Volkan Demirel, teknik direktörlük kariyeriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'yi çalıştırmak isteyen Demirel, Avrupa'yı hedefliyor.

Spor

23.01.2024, 19:22

Fatih Karagümrük'te ilk teknik direktörlük tecrübesini yaşayan Volkan Demirel, kariyer hedefinin Avrupa olduğunnu söyledi.

Haber Global'de yayınlanan Kontra programına konuk olan geç antrenör, "Ben Fenerbahçeliyim. 20 yılım orada geçti. Orta vadedeki hedefim Fenerbahçe'nin teknik direktörü olmak. Ancak uzun vadede gerçekten kendimi Avrupa futbolunun önde gelen takımlarından birinde görev yapmaya hazırlıyorum" ifadelerini kullandı.

Karagümrük'teki ayrılık sürecine de değimen Volkan Demirel, "Fatih Karagümrük benim ilk göz ağrım ve çok benimsediğim bir yerdi. Çok da güzel ilişkiler kurduk ancak ancak hedeflerin uyuşmaması doğrultusunda nasıl birleştiysek öyle de ayrıldık. Karagümrük'te ilk 4 hedefim vardı ancak bunu oyunculara son 1 ay kala hissettirdim. Onları baskı altına almak istemedim. Fenerbahçe maçında galip gelebilseydik bu hedefe ulaşabilirdik." dedi.

Galatasaray şampiyonluk hazırlıklarına başladı! Tek eksik TFF onayı Galatasaray şampiyonluk hazırlıklarına başladı! Tek eksik TFF onayı Haberi Görüntüle

VOLKAN DEMİREL: AVRUPA'DA TAKIM ÇALIŞTIRMAK İSTİYORUM

"Kısa vade, orta vade ve uzun vade doğrultusunda 3 tane hedefim var. Benim için Karagümrük her anlamda doğru bir yerde. İkinci adımımın ne olacağını zaman gösterecek. Hiçbir zaman laf olsun diye bir takımın başına geçmeyeceğim."

"Karagümrük'te önümüzdeki sezon için 3-4-5 gibi sıralarda yer almayı hedefliyordum. Geçtiğimiz günlerde Süleyman Hurma'nın söylediği gibi bazı isteklerimin karşılanamayabileceğini gördüm. Hak veriyorum, döviz kurunun geldiği nokta ortada."

Semih Kılıçsoy Süper Lig'i salladı: 2024'ün en iyisi! Semih Kılıçsoy Süper Lig'i salladı: 2024'ün en iyisi! Haberi Görüntüle

VOLKAN DEMİREL ÖRNEK ALDIĞI HOCAYI AÇIKLADI

"Birçok önemli teknik adam var. Saymakla bitiremezsiniz. Ancak ben liderlik olarak her zaman Obradovic'i örnek alırım. Onun saha kenarındaki hareketleri, oyuncularla ilişkisi. Taktik anlamında kendi futbol görüşümü sahaya yansıtmaya çalışıyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading