Yandex Metrica
SON DAKİKA
Volkan Demirel'den Trabzonspor'a şampiyonluk göndermesi!

Volkan Demirel'den Trabzonspor'a şampiyonluk göndermesi!

Son dakika haberleri... Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, Fenerbahçe kariyerine dair özel açıklamalarda bulunarak merak edilenleri cevapladı.

Spor

22.03.2024, 11:14

Sezon başı Fenerbahçe'den ayrılarak 20 senelik birlikteliğe son veren Volkan Demirel, Play Spor'a konuşarak futbolculuk dönemleri ve antrenörlük hayatına değindi.

Teknik direktör olarak ilk kez Fatih Karagümrük'te görev alan Demirel, "Fatih Karagümrük'te olmaktan çok keyif alıyorum. Her zaman futbol takımlarını bir aile olarak görürüm. Çok iyi bir ekibiz ve birbirimizi iyi anlıyoruz. Farioli'ye de çok teşekkür ediyorum, Süper Lig'de geriden oyun kurmayı en iyi yapan takımlardan biriyiz. Takımda giriş vardı ama gelişme ve sonuca giderken sorunlar yaşanıyordu. Şu an bulunduğumuz yer, bu takımın kaliteli kadrosuna yakışmıyor. Daha üst sıralara çıkmak istiyoruz. Türkiye Kupası hedefimiz de var. Futbolda doğru, sonuçtur. Kazandığın sürece haklısındır, yenildiğin sürece de başarısızsındır." ifadelerini kullandı.

Avrupa Ligi kuraları çekildi! Çeyrek final eşleşmeleri belli oldu Haberi Görüntüle

'NOTLAR BANA YARDIMCI OLDU'

"Fenerbahçe'ye geldikten 3-4 yıl sonra gelecek adına notlar almaya başlamıştım. Bu notlar bana çok yardımcı oldu. Futbolcularla ilişkiler konusunda çok iyi bir yol aldığımı düşünüyorum. Bana ailevi sorunlarını bile anlatıyorlar. Volkan Demirel, olduğu yeri sahiplenen bir karakterdir." 

Arsenal'den flaş imza! Yeni sözleşme duyuruldu Haberi Görüntüle

'HER ŞEYE EYVALLAH DENMEZ'

"Başarının bir bölümü, hırs ve sinirden geçer. Her şeye 'Eyvallah.' diyen adamdan bir şey olmaz. Emre Belözoğlu ve ben çok hırslı karakterleriz. Kalecilerin teknik direktörlükte daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Farioli de kalecilik yapmış, o da Türkiye'de adından çok söz ettiriyor." 

Nicolo Zaniolo, EURO 2024 öncesi en kritik sınavında Haberi Görüntüle

VOLKAN DEMİREL'DEN TRABZONSPOR'A İMALI MESAJ

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında gerginlik yaratan 2010-2011 sezonuna da değinen genç antrenör, "3 Temmuz bizden çok şey götürdü, yaşadıklarımızla kaldık. Benim için en değerli kupa, 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasıdır. Tartışmasız." değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'ın file bekçisi Muslera için flaş gelişme! Muslera'nın yeni adresi.. Haberi Görüntüle

'MANCİNİ'YE YAPILAN EĞLENCE AMAÇLIYDI'

2013-2014 döneminde Galatasaray'ı çalıştıran Roberto Mancini'ye yaptığı göndermeye de değinen Volkan, "Mancini o dönem Galatasaraylı futbolculara kağıt gönderiyordu. Şampiyon olduktan sonra benim de aklıma böyle bir fikir gelmişti... Eğlence amaçlı bir şeydi. Fenerbahçe'de geçen yıllardan hep onur ve gurur duydum. Bizim Fenerbahçe'de yaşadıklarımızı hayal edemezsiniz. Gördüklerimizi rüyanızda dahi göremezsiniz. İyisiyle kötüsüyle..." dedi.

UEFA Fenerbahçe'ye neden ceza verdi? Konferans Ligi finali seyircisiz mi... Haberi Görüntüle

'SOSYAL MEDYA OLSAYDI BEN BU KADAR YÜKSELEMEZDİM'

Futbolcuların taraftarların protestolarından olumsuz etkilendiğini belirten Demirel, "Sahaya 1 hafta sonra yine aynı oyuncu çıkacak. Bu yüzden o adamı yuhalamanın anlamı yok. Sezon bitsin, mesela 'Biz Volkan'ı istemiyoruz.' deyin. Artık hashtag mi açarsınız, beste mi yaparsınız... Protesto edilince hırslanan oyuncu görmedim. Aksine oyundan çıkmak isterler. Bir genç oyuncu çıkıyor, ertesi gün çok büyük futbolcu olmuş... Gelecek vadeden bir oyuncu bir hata yapıyor, çok kötü futbolcu oluyor. Eskiden sosyal medya olsaydı, ben bu kadar yükselemezdim. Emre Mor, söylenenlerin çok üstünde bir futbolcu. O da Milli Takım'a gitmeyi çok istiyor. Çok etkilendiğim bir futbolcu. Dar alanda bu kadar rahat hareket eden bir oyuncu görmedim. " ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading