Yandex Metrica
SON DAKİKA
Volkan Demirel'den Pereira'ya gönderme: Fenerbahçe neredeyse, o kupaya sahiptir

Volkan Demirel'den Pereira'ya gönderme: Fenerbahçe neredeyse, o kupaya sahiptir

Fenerbahçe'nin ve milli takımın eski eldiveni Volkan Demirel, Pereira'nın ''Biz bu turnuvayı kazanacak seviyede değiliz'' sözlerini değerlendirdi ve "Fenerbahçe neredeyse, o kupaya sahiptir" açıklamasını yaptı.

Spor

23.01.2024, 18:10

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Antwerp ile 2-2 berabere kalmıştı. Maçın ardından konuşan Portekizli teknik adam Vitor Pereira, "Benim için en önemli şey, bu takımda ruh var. İyi bir takımımız var, takım ruhuna sahip takımımız var. İyi oynadığımız bölümler oluyor ama düzeltmemiz gereken anlar da oluyor. Bir kişi bile 'Bu takım koşmadı, mücadele etmedi' diyemez. Biz yeni bir takım inşa etmeye çalışıyoruz. Tecrübe ve istikrara ihtiyacımız var. Kulüpte herhangi biri Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ni kazanacak seviyede olduğunu düşünmemeli. Biz bu turnuvayı kazanacak seviyede değiliz" ifadelerini kullanmıştı.

TS-FB maçı bugün mü, saat kaçta? Bugün hangi maçlar var... Haberi Görüntüle

'FENERBAHÇE NEREDEYSE, O KUPAYA SAHİPTİR'

beIN Sports yorumcusu Fenerbahçe'nin ve milli takımın eski eldiveni Volkan Demirel, Pereira'nın bu sözlerini değerlendirdi ve "Fenerbahçe neredeyse, o kupaya sahiptir" açıklamasını yaptı.

Galatasaray ve Muslera nikah tazeliyor! İşte sözleşme detayları... Haberi Görüntüle

'AVRUPA'DA DAHA İŞTAHLI'

Fenerbahçe'nin Avrupa'daki oyununu beğendiğini de söyleyen Volkan Demirel, "Oyun olarak Avrupa'da daha iştahlı bir Fenerbahçe var. Net denmese bile 10 pozisyonu var, önceki maç da öyle. Avrupa'da daha heyecanlı bir Fenerbahçe var. Avrupa'da Fenerbahçe'ye karşı bu kadar kapanarak oynamıyorlar" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading