Yandex Metrica

Volkan Demirel 20 yıl sonra Fenerbahçe'den ayrıldı

Volkan Demirel 20 yıl sonra Fenerbahçe'den ayrıldı

Fenerbahçe, 18 sene takımda futbol oynayan ve son iki sene de teknik ekipte yer alan Volkan Demirel'in yeni sezonda olmayacağını açıkladı. Tecrübeli isim, toplantı esnasında göz yaşlarına hakim olamadı.

Spor

23.01.2024, 17:39

Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel, kulüp başkanı Ali Koç ile basın toplantısı düzenleyerek 20 yıllık Fenerbahçe kariyerine veda etti.

Kariyerinde yeni heeflerini olduğunu açıklayan Volkan, "Şu anda önümde 3-4 opsiyon var. İlk olarak burayı netleştirmek istedim. Burası bittikten sonra önümdeki plan projeyi değerlendireceğim. Zaman var, en doğru kararı vermeye çalışacağım. Bir gün buraya geri döneceğim" ifadelerini kullandı.

Çok teknik adamlar ve futbolcuların geldiğini aktaran Volkan Demirel, "Hiçbirinin gidişi için basın toplantısı düzenlenmedi. İlk defa ben bu durumla karşı karşıya kalıyorum. Bu beni değerli hissettirdi" görüşlerini belirterek duygu dolu anlar yaşadı.

Resim

Sıfır model heyecan! 2025 Kulüpler Dünya Kupası son takımını bekliyor Sıfır model heyecan! 2025 Kulüpler Dünya Kupası son takımını bekliyor Haberi Görüntüle

KOÇ: KAL DEDİM AMA GİTTİ

Fenerbahçe'de 20 sene geçiren efsane futbolcuya kal dediğini söyleyen Ali Koç: "Ben biraz pres yaptım, kal ve bu tecrübeli kadroyla deneyim kazan dedim. Ama Volkan istemedi ve iddialı bir tarih vererek o tarihte Fenerbahçe'ye teknik direktör olacağını söyledi" ifadelerini aktardı. 

Toplantı sonrası Ali Koç, Volkan Demirel'e arkasında 'Bir Volkandır Fenerbahçe' yazılı yeni sezon forması hediye etti ve ön kısmına "İyi insan,efsane kaptan, her daim yolun açık olsun. Şansın bol olsun" sözlerini yazdı. 

Resim

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading