Yandex Metrica

Vitor Pereira basın toplantısında sinirlendi: Artık yoruldum

Vitor Pereira basın toplantısında sinirlendi: Artık yoruldum

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, yarın oynanacak Royal Antwerp maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Spor

23.01.2024, 18:09

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, yarın akşam Royal antwerp ile karşılacak.

Maç öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Portekizli teknik adam Vitor Pereira, taktik üzerine yöneltilen bir soru için " Formasyonla ilgili sorulara cevap vermekten yoruldum. Bunları daha önce de birçok kez konuştuk. Formasyonlar sürekli değişir, bu önemli değildir. Önemli olan maç içinde defans ve ofanstaki dengedir.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe - Karagümrük karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Fenerbahçe - Karagümrük karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Haberi Görüntüle

VİTOR PEREİRA: FUTBOL ZOR BİR MESLEK

"Futbol gerçekten zor bir oyun. Kötü bir sonuç sonrası reaksiyon göstermek gerekiyor. Avrupa Ligi başka bir turnuva. Dengenizi kaybettiğiniz anda problem oluyor. Yarın iyi bir takımla karşılaşacağız, bu maçtan 3 puan almanın çok önemli olduğunu biliyoruz."

"İki takım için de çok önemli bir maç.3 puan almak,bu gruptaki savaşı devam ettirmek için çok önemli. Yunanistan'da 2-1 kaybettiler, evlerinde Frankfurt'a 1-0 kaybettiler.Bizim için önemli bir maç."

Fatih Terim bu kez duvara çarptı: Yunan medyası Samet Akaydın'ın yaptığı hatayı konuşuyor Fatih Terim bu kez duvara çarptı: Yunan medyası Samet Akaydın'ın... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE'YE BAHANELER ÜRETMEYE GELMEDİM'

"Türkiye'ye bahaneler üretmek için gelmedim. Türkiye Ligi'nin mükemmel olmadığını biliyorum. Gittiğim hiçbir lig mükemmel değil. Geliştirmemiz gereken şeyler var. Hakemler de bunu yapmalı, kendilerini düzeltmeliler."

"Bize karşı rakiplerimiz topun arkasına 10 kişi geçerek oynuyorlar. Bu bizden çekindiklerini ve bize saygı gösterdiklerini de gösteriyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading