Yandex Metrica

Vincenzo Montella'dan Fenerbahçe itirafı! İtalyan hoca mesajı verdi!

Vincenzo Montella'dan Fenerbahçe itirafı! İtalyan hoca mesajı verdi!

Son dakika haberleri... Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Kayserispor ile oynanacak mücadele öncesi görüşlerini dile getirdi. İtalyan hocanın Fenerbahçe örneği dikkat çekti.

Spor

23.01.2024, 19:59

Süper Lig'in flaş takımı Adana Demirspor, Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Vincenzo Montella, Fenerbahçe'den sonra en iyi hücum hattına sahip olduklarını söyledi.

Son oynanan Konyaspor maçına da değinen Montella, "Aslında böyle bir beraberlik almak maç sonunda bizi üzdü. Çünkü oynadığımız ve gösterdiğimiz performans sonrasında açıkçası herkes üzgündü. Ama biliyorsunuz, futbolda bazen çok üretirsiniz ancak sonucu alamazsınız. Beraberlikle yetinmek zorunda kaldık. Gerçekten takımın performansından dolayı çok mutluyum. Herkes sonuna kadar mücadele verdi. Böyle oynarsak futbolda biliyorsunuz, bu tarz performans gösterirseniz kolay kolay da maç kaybetmesiniz. O yüzden pozitif bir maçtı aslında bunu söylemek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe-Olympiakos'u 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenerse tur atlar mı, elenir mi? FB-Olympiakos ile berabere kalırsa elenir mi? Fenerbahçe-Olympiakos'u 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenerse tur atlar mı,... Haberi Görüntüle

MONTELLA'DAN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

Takımı saha ya dizeceğim zaman hangisi bize daha faydalı olur onun düşüncesiyle hareket ediyorum. Tabii ki de oynayanları saygı duyulması gerekiyor ve oynamayanlara da çok saygı duyulması gerekiyor. Çünkü herkes burada mücadele veriyor. Şu ana kadar Fenerbahçe ’nin arkasında ikinci en iyi forvet hattı biz de takımsal olarak, rakamsal olarak baktığınızda ligin ikinci en çok gol atan takımıyız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading