Yandex Metrica

Victor Nelsson, Arda Güler yanıtıyla Fenerbahçelileri kızdırdı

Victor Nelsson, Arda Güler yanıtıyla Fenerbahçelileri kızdırdı

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, Süper Lig'de sezonun sona erecek olmasıyla değerlendirmelerde bulundu. Genç yıldızın kendisine sorulan Arda Güler yanıtı ise şaşırttı.

Spor

10.03.2024, 19:59

Galatasaray'ın sezon başı Kopenhag'tan 7 milyon Euro'ya transfer ettiği Victor Nelsson, sezonu değerlendirdi.

Milliyet'e konuşan 23 yaşındaki yıldız, kendisini Galatasaray'a aldıran Fatih Terim'e çok saygı duyduğunu belirterek, "Fatih Terim sadece Galatasaray için değil futbol dünyası için herkesin saygı duyduğu bir karakter. Benim için büyük bir kişilik. Domenec için de aynı şeyleri söyleyebilirim. Çok iyi bir insan. Saygı duyulması gereken biri. Fikirlerini sahadaki oyuncu grubu olarak bizim anlamamız gerekiyor. Biraz zaman alacak. Ben Galatasaray’ın böyle bir hocaya sahip olduğu için şanslı olduğunu düşünüyorum. Fatih Terim’de olduğu gibi.” ifadelerini kullandı.

18 puanı silindi! Kartallar küme düşüyor 18 puanı silindi! Kartallar küme düşüyor Haberi Görüntüle

VICTOR NELSSON: TORRENT SUÇLU DEĞİL

Fatih Terim'in ardından göreve gelen Domenec Torrent'in alınan başarısız sonuçlarda suçlu olmadığını belirten Nelsson, “Bence suçlu futbolcular. Böyle takımlarda kazanılmadığı zaman suçlu her zaman hocalar görülür. Sen eğer sahanın içinde koşmuyorsan, golü atamıyorsan ve hocanın anlatmak istediği felsefeyi anlamıyorsan ve bunu uygulayamıyorsan hocanın hiçbir suçu yoktur. Olayın hocalarla alakası olduğunu düşünmüyorum. Tamamen oyuncu grubuyla alakalı.” görüşlerini dile getirdi.

Fenerbahçe'den Fenerbahçe'den "Mehmet Büyükekşi" açıklaması! O iddialar yalanlandı Haberi Görüntüle

NELSSON: ARDA GÜLER'İ TANIMIYORUM

Ülkesi ve Türkiye arasında altyapı farklarına değinen Nelsson, “Danimarka’daki oyuncuların seviyesi daha yüksek. 17 yaşından itibaren oynamaya başlıyorsunuz. Mesala ben Nordsjaelland’ta 17 yaşında oynamaya başladım. Ligle de ilgili bazı şeyler söz konusu tabii. Burada özellikle de Galatasaray gibi büyük bir takımda genç yaşta çıkıp oynamakla Danimarka’da oynamak aynı şey değil. Orada biraz daha kolay olabilir." dedi.

Öte yandan Nelsson, kendisine yöneltilen Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'i nasıl buluyorsunuz sorusuna ise "Tanımıyorum" şeklinde yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading