Yandex Metrica

Vedat Muriqi son kararını verdi! Kosovalı golcünün yeni adresi açıklandı

Vedat Muriqi son kararını verdi! Kosovalı golcünün yeni adresi açıklandı

Son dakika haberleri... Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Vedat Muriqi'nin Lazio'dan sonraki durağı belli oluyor.

Spor

23.01.2024, 18:39

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'da forma giyen Vedat Muriqi, takımdan ayrılmaya karar verdi.

Maurizio Sarri'nin forma şansı vermediği Kosovalı golcünün yeni adresi İngiltere olacak.

Fenerbahçe ve Galatasaray'dan da teklif alan 27 yaşındaki golcünün kiralık olarak Premier Lig'e transfer olacağı belirtildi. 

Arjantinli teknik adam Bielsa'nın çalıştırdığı Leeds United ile Championship takımlarından West Bromwich Albion'dan teklif alan Muriqi'nin bu hafta kararını vermesi bekleniyor.

Son dakika... Beşiktaş'a derbi öncesi Ankaragücü morali: Siyah beyazlılar 5 maç sonra galip geldi Son dakika... Beşiktaş'a derbi öncesi Ankaragücü morali: Siyah beyazlılar 5... Haberi Görüntüle

VEDAT MURİQİ BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla İtalya Serie A devi Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, performansıyla hayal kırıklığı yarattı.

Büyük umutlarla transfer edilen Vedat, tüm kulvarlarda çıktığı  48 resmi maçta sadece 2 gol attı.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı Cumartesi mi, ne zaman? FB-BJK maçı saat kaçta? Fenerbahçe - Beşiktaş maçı Cumartesi mi, ne zaman? FB-BJK maçı... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE 24 GOLE ETKİ ETTİ

Çaykur Rizespor'da gösterdiği çıkışla 2019-2020 sezonunda Fenerbahçe'ye 6 milyon Euro karşılığında transfer olan Vedat Muriqi, 36 resmi maçta 17 gol atıp, 7 de asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading