Yandex Metrica

Vedat Muriqi'den Okan Buruk ve Yusuf Demir açıklaması: Bana çok saçma geliyor!

Vedat Muriqi'den Okan Buruk ve Yusuf Demir açıklaması: Bana çok saçma geliyor!

Son dakika haberleri... İspanya La Liga ekiplerinden Real Mallorca'da forma giyen Vedat Muriqi, daha önce çalıştığı Okan Buruk ve yabancı statüsünde sayılan Yusuf Demir hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Spor

14.02.2024, 20:40

Kariyerine İspanya'da devam eden Vedat Muriqi, Galatasaray'ın yeni transferi Yusuf Demir'in Türk statüsünde sayılmamasına tepki gösterdi.

L1 Üçgen Youtube kanalına konuşan Kosovalı golcü, “Yusuf Demir olayı bana çok saçma geliyor. Adam Türk oğlu Türk. Avusturya’da doğması, Avusturya Milli Takımı’nda oynaması bence sorun teşkil etmemeli. Havaalanında kendisine İngilizce soru sordular ‘Abi ben Türk’üm , Türkçe soru sorabilirsin’ dedi.” ifadelerini kullandı.

Ve Nwakaeme transferi bitti! İlk kamp dönemine yetişiyor (SON DAKİKA - TRANSFER) Ve Nwakaeme transferi bitti! İlk kamp dönemine yetişiyor (SON DAKİKA... Haberi Görüntüle

VEDAT MURİQİ'DEN OKAN BURUK  AÇIKLAMASI

Ayrıca Rizespor'da birlikte çalıştığı Okan Buruk'a da övgüler yağdıran Muriqi, "Okan Buruk’un olduğu mevkiye gelmesi tesadüf değil, kendi başarısı ile geldi. Bizi Rize’de birlikte tutmuştu. Oynamayan oyuncu bile ‘Okan Hoca beni oynatmasın da aman gitmesin’ diyordu. Bunu dedirtmek çok zor bir futbolcuya, böylesine rastlamadım."  dedi.

Servet Yardımcı Fenerbahçe'li mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Servet Yardımcı Fenerbahçe'li mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Haberi Görüntüle

VEDAT MURİQİ'DEN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

Eski takımı Fenerbahçe'den de söz eden Vedat Muriqi,  "Fenerbahçe’de yaptıklarımdan gururlu ve onurluyum. Rizespor’da iyi geçirdiğim 1.5 sezondan sonra Fenerbahçe’ye transfer olmak her futbolcunun hayali. İlk senemde de takımın gol yükünü çekmek benim için bir onurdu. Daha da fazla gol atabilirdim" görüşlerini aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading