Yandex Metrica

Vedat Muriç, Fenerbahçe'ye geri dönüyor

Vedat Muriç, Fenerbahçe'ye geri dönüyor

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Vedat Muriç, dün gece 23.00 civarında İstanbul'a geldi. Vedat Muriç, İstanbul Havalimanı'ndan tek başına ve hızlı bir şekilde ayrıldı.

Spor

23.01.2024, 17:43

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de bir yandan da transfer çalışmlarına hız verildi. Golcü transferi için atağa kalkan Fenerbahçe, eski göz ağrısı Vedat Muriç'in yeniden kadrosuna katıyor.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan ancak beklentilerin uzağında kalan Kosovalı golcüye Maurizio Sarri'den izin çıktı. Maurizio Sarri 'gidebilirsin' dedi, Vedat Muriç bavulunu hazırladı. Sarri'nin kadroda düşünmediği Vedat Muriç, İstabul'a geldi.

AS Monaco - Fenerbahçe Beko bugün mü? AS Monaco - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta? AS Monaco - Fenerbahçe Beko bugün mü? AS Monaco -... Haberi Görüntüle

KİRALANACAK

Kosovalı yıldız "Şampiyonluk yaşamadan ayrılmak istemiyorum" dediği Fenerbahçe'ye yarım kalan işini tamamlamak için geri dönüyor. Lazio Teknik Direktörü Sarri'nin kadroda düşünmediğini açıklamasının ardından Muriç sarı-lacivertlilere kiralanması an meselesi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading