Yandex Metrica

Valerien Ismael'in son şansı derbi olacak! Fenerbahçe maçını kaybederse yerine efsane isim gelecek

Valerien Ismael'in son şansı derbi olacak! Fenerbahçe maçını kaybederse yerine efsane isim gelecek

Son dakika haberleri... Son 2 haftada 5 puan kaybeden Beşiktaş'ta gözler derbiye çevrildi. Valerien Ismael'in Fenerbahçe'ye kaybetmesi durumunda görevden ayrılabileceği iddia ediliyor.

Spor

23.01.2024, 19:50

Geçen hafta İstanbulspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in koltuğu sallanmaya başladı.

Kadro tercihleri nedeniyle çok sık eleştirilen Fransız hocanın son şansı Fenerbahçe derbisi olacak.

Milli takım arasından sonra Vodafone Park'ta oynanacak zorlu mücadelede olası puan kaybı sonrası Ahmet Nur Çebi'nin farklı bir isimle yola devam edebileceği belirtildi.

Barcelona'yı bitiren karar! Xavi sinir krizi geçirdi: Etrafa tekmeler savurdu Barcelona'yı bitiren karar! Xavi sinir krizi geçirdi: Etrafa tekmeler savurdu Haberi Görüntüle

AHMET NUR ÇEBİ'DEN VALERIEN ISMAEL AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz haftalarda Valerien Ismael ile ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Beşiktaş bu sene her zamanki gibi şampiyonluğa oynayacak. Şampiyonluğa oynamamızın işaretlerini de görüyoruz. Takımın performansını görüyoruz. Hocamdan çok memnunum. Eleştirilebilir. Her spor adamı, her sporcu eleştirilir. Bu işin doğasında var.Herkese özetle şunu söylemek istiyorum; bu sene bu takım şampiyonluğa oynayacak. Bunu bu hocayla yapacak” değerlendirmesinde bulunmuştu.

Çebi'nin bu açıklamalarına rağmen Fenerbahçe karşısında alınacak olası bir mağlubiyette Şenol Güneş'e teklif yapacağı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading