Yandex Metrica

Valerien Ismael'den özeleştiri: Maçı biz verdik

Valerien Ismael'den özeleştiri: Maçı biz verdik

3-0 öne geçtiği karşılaşmada Alanyaspor ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien Ismael, maçı kendi elleriyle rakibe verdiklerini söyledi.

Spor

23.01.2024, 22:12

Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, 3-0 öne geçtiği karşılaşmada Alanyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Teknik direktör Valerien Ismael, maçın ardından takımı adına özeleştirilerde bulundu. İşte Ismael'in açıklamarı: 

Ne yaptın sen Ziyech! Icardi'ye fark attı Ne yaptın sen Ziyech! Icardi'ye fark attı Haberi Görüntüle

"GEREKSİZ BİR DURUM"

"Maça iyi başladık. Kontrol bizdeydi. Gereksiz bir durum oluştu. Geçen haftada bir kırmızı kart oldu, bu hafta da. Bu kabul edilemez! Maçı biz verdik diyebiliriz. Alanya 10 kişiyken bile fırsat bulamadı. Biz kendi kendimize yaptık. Kendi kalemize gol ve penaltıyla..."

Beşiktaş Erol Bulut'la mı anlaşıyor? Beşiktaş Erol Bulut'la mı anlaşıyor? Haberi Görüntüle

"ÇOK ÇOK ÜZGÜNÜZ"

3-1 öndeyken 10 kişi kalınca oyun başka bir yere geçti, ondan sonra oyunu tutma konusu devreye girdi. Değişikliklerin 2'si taktik, 1'i sakatlıktan oldu. İkinci yarı itibarıyla daha diri oyunculara ihtiyaç duyduk. 10 kişi kalınca hem merkezden hem de kenardan ortalarla geldiler, biz merkezi tutmak istedik ve ortaları engellemek istedik. Biz bunu 2. gole kadar çok iyi yaptık. Çok çok üzgünüz. İyi başlamamıza rağmen bu sonuç bizi çok üzdü.

TFF başkan adayı Erdal Alkış kimdir, nereli ve kaç yaşında? TFF başkan adayı Erdal Alkış kimdir, nereli ve kaç yaşında? Haberi Görüntüle

KIRMIZI KART SİTEMİ

Ghezzal'ı sakatlıktan dolayı çıkardım. Kırmızı kart konusunda ise bu disiplinle ilgili bir durum ve kulüp olarak bir şeyler yapmamız gerekiyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading