Yandex Metrica

Valencia önce VAR'a takıldı, ardından tarihe geçti! Dünya Kupası'nın açılış golü bir Fenerbahçeli'den

Valencia önce VAR'a takıldı, ardından tarihe geçti! Dünya Kupası'nın açılış golü bir Fenerbahçeli'den

2022 Dünya Kupası’nın açılış golünü Fenerbahçeli Valencia'dan geldi. Kafayla ağları buluşturduğu ilk top, VAR incelemesiyle sayılmayan Valencia, 15'te takımına kazandırdığı penaltıyı gole çevirerek tarihe geçti. Tecrübeli golcü 31'de bir kez daha sahne alıp takımını 2-0 öne geçirdi.

Spor

23.01.2024, 20:05

Ekvador forması giyen Fenerbahçe'nin yıldızlarından Enner Valencia, 2022 Dünya Kupası’nın açılış golünü attı ancak daha sonra VAR incelemesi sonrası iptal edildi. Ardından Ekvador, 15. dakikada penaltı kazandı ve Valencia bu kez golünü attı.

2022 Dünya Kupası'nın açılış maçında ev sahibi Katar ile Ekvador, Al Bayt Stadyumu'nda karşılaşırken Maça hareketli başlayan Ekvador, Fenerbahçeli Enner Valencia'nin 3. dakikada attığı kafa golü ile 1-0 öne geçti. Büyük sevinç yaşayan Valencia ve arkadaşlarının hevesi ise kursağında kaldı.

Rıdvan Dilmen'den çok iddialı Ziyech sözleri: '6'da 6 yapacak' Rıdvan Dilmen'den çok iddialı Ziyech sözleri: '6'da 6 yapacak' Haberi Görüntüle

PENALTIYI YAPTIRDI, GOLÜ ATTI

Yapılan VAR incelemesi sonrasında Valencia'nin ofsaytta olması sebebiyle gol iptal edildi. Ardından Ekvador, 15. dakikada penaltı kazandı ve Valencia bu kez golünü attı ve Dünya Kupası'nın açılış golünü atarak adını tarihe altın harflerle yazdırmayı başardı.

Bu gol sonrası Valencia'ya bir kutlama da Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından geldi. Turnuvanın en büyük yıldızları Messi ve Ronaldo'nun bir satranç masasında tasvir edilmiş fotoğraflarının arkasında Valencia'nın gülümseyen pozuna yer verildi. 

Jayden Oosterwolde sahalara ne zaman dönecek, sezonu kapattı mı? Oosterwolde için tarih verildi! Jayden Oosterwolde sahalara ne zaman dönecek, sezonu kapattı mı? Oosterwolde... Haberi Görüntüle

İKİNCİ GOLÜ KAFAYLA ATTI

Ancak Valencia şov bununla da sınırlı kalmadı. Ekvador, farkı 2'ye çıkarırken sahne yine Valencia'nın oldu. Angelo Preciado'nun ortasına ceza sahasında çok iyi yükselen Valencia, yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. İşte Valencia'nın ikinci golü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading