Yandex Metrica

Sitede Ara

Ünlü oyuncu çıldırdı! Sosyal medyadan Burak Elmas'a saldırdı

Ünlü oyuncu çıldırdı! Sosyal medyadan Burak Elmas'a saldırdı

Son dakika Galatasaray haberleri... Dün akşam Hatayspor'a 4-2 yenilerek zirveden hızla uzaklaşan Galatasaray'da kulüp başkanı Burak Elmas, tartışılmaya devam ediyor.

Spor

23.01.2024, 18:39

Süper Lig'di ikinci devreye kötü başlayan Galatasaray, GZT Giresunspor'dan sonra Hatayspor'a da kaybetti.

Kulüp tarihinin en başarısız dönemlerinden birini yaşayan Sarı-kırmızılılarda kulüp başkanı Burak Elmas, ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın tepkisini çekti.

Sosyal medyadan çağrıda bulunan Gökbakar, alınan kötü sonuçlar sonrası "Bunlar Galatasaray'a hiç yakışmıyor" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray Süper Lig  şampiyonluğu için Süper Kupa'dan vazgeçti! Galatasaray Süper Lig şampiyonluğu için Süper Kupa'dan vazgeçti! Haberi Görüntüle

ŞAHAN GÖKBAKAR: SAYGIM VAR AMA MAKAMINIZA... 

"Bu güne kadar tek kelime yazmadım. Hep sabır hep sabır. Saygım var makamınıza sayın başkan ama... Geçen sezon bir gol farkla şampiyonluğu kaçırmış takımı, bu hale nasıl getirebilir ya bir yönetim? Bu kadar aleni doğranan bir takıma nasıl sahip çıkamaz ya bir yönetim? Bunca zaman Galatasaray'a hizmet etmiş Fatih Hoca ile nasıl hak ettiği gibi vedalaşamaz ya bir yönetim? Koskoca Galatasaray'da bu kaleciyi nasıl oynatır ya bir yönetim? Böyle bir kadın Futbol takımı nasıl kurar ya bir yönetim? Geleceğin takımını oluşturacağız deyip nasıl bu şekilde eline yüzüne bulaştırır ya bir yönetim? Bunca şey ortada iken nasıl hala o koltukta oturur bir yönetim? Bunlar Galatasaray'a hiç yakışmıyor bence."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading