Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ünlü futbolcuya bıçaklı saldırı! Ağır yaralandı

Ünlü futbolcuya bıçaklı saldırı! Ağır yaralandı

Bir dönem İngiliz devi Arsenal'de de forma giyen ünlü futbolcu Pablo Mari, İtalya'da bir alışveriş merkezinde eşi ve oğluyla gezerken, uğradığı bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralandı.

Spor

23.01.2024, 22:14

İngiltere Premier Ligi'nin köklü ekiplerinden Arsenal'in eski defans oyuncusu Pablo Mari uğradığı bıçaklı saldırıda ağır yaralandı.Şimdilerde İtalya'nın Monza takımında kiralık olarak forma giyen Mari, Milano kentinde gerçekleştirilen ve en az 5 kişinin yaralandığı bir bıçaklı saldırının hedefi oldu. 

Trabzonsporlu Denswil olaylı maçı Hollanda basınına anlattı: Zehirli atmosfer! Taraftar... Haberi Görüntüle

3'Ü AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

İddiaya göre saldırı, Milano'nun dışındaki bir süpermarkette yerel saatle 18.30 civarında gerçekleşti. Saldırganın süpermarket rafından aldığı bıçakla "rastgele" müşterileri yaraladığı aktarıldı. Olayda 5 kişi yaralandı. İlk yapılan açıklamada Mari'nin de bulunduğu 3 kişinin durumunun "ciddi" olduğu belirtildi.

Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman hangi gün oynanacak? FB çeyrek... Haberi Görüntüle

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Ancak kısa bir süre sonra Monza CEO'su Adriano Galliani yaptığı açıklamada, "Oyuncumuzun hayati tehlikesi bulunmuyor" diyerek İspanyol futbolcunun sevenlerini rahatlattı.

29 yaşındaki İspanyol savunma oyuncusu kariyerine Mallorca'da başlamış, 2020'de Arsenal'e transfer olmuştu. Londra ekibinde 12 maça katıldıktan sonra aynı yılın ağustos ayıhnda Monza'ya kiralanmıştı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading