Yandex Metrica

Ünlü antrenörden soğuk havalarda yapılabilecek egzersiz önerileri! Jen Widerstrom: En azından kalın giyinip yürüyüş yapın!

Ünlü antrenörden soğuk havalarda yapılabilecek egzersiz önerileri! Jen Widerstrom: En azından kalın giyinip yürüyüş yapın!

Soğuk hava ve sert hava koşulları, insanları egzersizden uzaklaştırabiliyor. Spor antrenörleri ise bu şartlarda bile spor yapmanın mümkün olduğunu dile getiriyor. Yapmanız gereken tek şey egzersiz türünü değiştirmek.

Spor

23.01.2024, 20:03

Serin veya soğuk bir havada insanın canı sürekli uyuklamak ve olabildiğince az hareket etmek istiyor. Böyle havalarda egzersiz yapmak da insanın içinden gelmiyor. Ancak ünlü antrenör Jen Widerstrom bu mevsim şartlarında bile hareket etmenin mümkün olduğunu söylüyor. Ezersiz türlerini değiştirerek soğuk havaya uyum sağlayabilirsiniz. 

Futbol kirlendi! Futbolcunun başına bıçak attılar, hakem oyunu bile durdurmadı Futbol kirlendi! Futbolcunun başına bıçak attılar, hakem oyunu bile durdurmadı Haberi Görüntüle

KUVVET ANTRENMANI İÇ MEKAN İÇİN BİREBİR 

Widerstrom, mat üzerinde Pilates, esneme ve hareketlilik seansları ve kuvvet antrenmanı gibi iç mekanlarda yapılabilecek egzersizler öneriyor. Bu sağlıklı hareket biçimleri, yağları doğal olarak yakmanıza ve soğuk havada formda kalmanıza yardımcı olabilecek yağsız kas oluşumunu destekliyor.

Premier Lig'de ortalık karıştı! Zirvedeki savaş nefes kesiyor Premier Lig'de ortalık karıştı! Zirvedeki savaş nefes kesiyor Haberi Görüntüle

YÜRÜYÜŞ YAĞ YAKMAYA YARDIM EDER

Soğuk havada kalın bir şekilde giyinip yürüyüşe çıkmak da kilo vermede etkili. Çünkü soğuğa maruz kaldığımızda, çoğunlukla bacaklarımızda ve orta bölümlerimizde taşıdığımız beyaz yağ dokusu kahverengi yağa dönüşür.

Yapay zeka maçın skorunu açıkladı! İşte Fenerbahçe- Olympiakos skor tahmini.. Yapay zeka maçın skorunu açıkladı! İşte Fenerbahçe- Olympiakos skor tahmini.. Haberi Görüntüle

KALABALIKLA SPOR YAPIN

Ünlü antrenör evde egzersiz yapanlara ise bir arkadaş veya partnerle birlikte çalışmanızı öneriyor. Çünkü grup mücadeleleri, kendinizi çok daha büyük bir ekibin parçası gibi hissettirebilir ve heyecan verici, sağlıklı rekabet sağlayabilir. 

Widerstrom'a göre hareketsiz kalmak, ek ağrıya ve fazla kiloya neden olabilir. Çünkü bu durum size fazla enerji, yani kullanılmayan kalori verir. Bu yüzden en düşük enerjili günlerinizde bile hareket etmelisiniz. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading