Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ünal Aysal'dan Fatih Terim'e olay sözler! 2 sene sonra ne yapacağını açıkladı

Ünal Aysal'dan Fatih Terim'e olay sözler! 2 sene sonra ne yapacağını açıkladı

Son dakika Galatasaray haberleri... Fatih Terim'in ayrılığı sonrası konuşan Sarı-kırmızılıların eski başkanı Ünal Aysal, Burak Elmas'ın bu karar için geç kaldığını ve Terim'im son 3 yılda başarısız olduğunu öne sürdü.

Spor

23.01.2024, 18:42

Galatasaray'ın eski başkanlarından Ünal Aysal, Skorer'e konuştu. 

Son zamanların tartışılan isimlerinden Burak Elmas ve Fatih Terim hakkında konuşan Aysal, takımın son 3 senede başarısız olduğunu ve 2 sene sonra aday olabileceği sinyallerini verdi.

Şampiyonlar Ligi kehaneti 10 yıl sonra gerçek oldu! Haberi Görüntüle

ÜNAL AYSAL: FATİH TERİM İÇİN GEÇ KALINDI

"Bu konuda Galatasaraylılar beni bir taraf olarak görebilirler. Ben burada mümkün olduğu kadar tarafsız bir cevap vermeye çalışacağım. Hepimizin bir faydalı olma süreci var bu hayatta, iş hayatımızda, özel hayatımızda. Bu süreçler bittiği vakit ya kendimizi yenileyeceğiz ya da kaybolup gideceğiz. Hocanın da son 3 senelik performansına baktığımız vakit, başarısız geçen bir 3 sene var."

Fenerbahçe çeyrek final sahada! İsmail Kartal'dan alternatif kadro: Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise... Haberi Görüntüle

'MANTIKLI OLAN BUYDU'

"Yönetimin bunu göz önünde tutarak aslında yaptığı tek hata var. Bu seneye başlarken hocayla anlaşmayı uzatmaması gerekirdi. Mantıklı olan buydu. Ancak hocayla 3 senelik bir anlaşma yapıp ondan 5 ay sonra vazgeçmeleri, bence yönetimin gözden kaçırdığı bir detay ama önemli bir detay. Hocayı değiştirmek gerekiyor muydu? Bence net bir şekilde değiştirmek gerekiyordu. Çünkü büyük kulüplerin 1 seneden fazla başarısızlığa tahammülü olmaz. 2.sene hakkınız yok. Tolerans 1 senedir. Yöneticiler için de böyledir."

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çok sayıda gözaltı! Ali Yerlikaya'dan son dakika... Haberi Görüntüle

'KİMSE GALATASARAY'IN ÖNÜNDE DEĞİLDİR'

"Şunu unutmayalım; biz hiçbir zaman kulübün önünde olamayız. Bizi, ismimizi yapan, şöhret kazandıran, cemiyet hayatında saygın bir yer yakalatan, bize bunu veren kendimiz değiliz. Galatasaray Kulübü. Galatasaray’ın olmadığı yerde bu tür haklarınız ve bu tip saygınlıklarınız gelişmez, olmaz. Onun için kendimizi hiçbir zaman kulübün önünde göremeyiz. Özetle, bu başkanın kararıdır. Bu kararı istediği gibi alır, istediği zaman alır. Buna hiçbirimizin müdahale hakkı yoktur. Bunu eğer tenkit edeceksek geç alınmış bir karar olduğu için tenkit edebiliriz. Yoksa karar olarak tenkit hakkımız yok."

Ünlü gazeteci Szymanski transferini duyuruldu: Rekor bonservisle gidecek Haberi Görüntüle

ÜNAL AYSAL ADAY OLACAK MI?

"Galatasaray taraftarı her zaman benim kalbimde. Ancak bugün yeni seçilmiş bir başkan var. Genç, dinamik ve bir şeyler yapmak isteyen bir insan. Daha çok genciz. İsterseniz bunu 2 sene sonra konuşalım."

Resmen Milli Takım üretim fabrikası! 20'nin üzerinde oyuncu gönderdiler Haberi Görüntüle

ÜNAY AYSAL: TORRENT'İ TANIMIYORUM

"Torrent’i ben de tanımıyorum doğrusunu isterseniz. Biraz araştırdım. 3 sene başarısız olursanız büyük kulüplerde eğer ciddi bir problem var demektir. Böyle bir problem döneminde teknik direktörlük gibi önemli bir pozisyona Fatih hocayı gönderdikten sonra yerine koyacağınız adam çok daha güçlü bir isim, kendisini dünyaca kanıtlamış bir isim olması gerekir. Galatasaray hem bunu hakeder hem de bugünün gerçekleri de bunu bize böyle dikte ediyor. O yönden bence inşallah Torrent başarılı olur, bunu dileyelim. Ancak Torrent başarılı olmazsa bu sefer gecikmeden karar alması gerekir başkanın. Onu da değiştirip daha iyisini getirip koyması lazım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading