Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ümraniyespor başkanı: "Jesus özür diledi"

Ümraniyespor başkanı: "Jesus özür diledi"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar, kulübü hakkında bir çok açıklamada bulundu. Kadro dışı bıraktığı Serkan Kırıntılı ile ilgili de flaş sözler söyledi. Aksar, "Hiç kimse Ümraniyespor’dan büyük değil. Kendini Ümraniyespor’un üzerinde gördüğün zaman, farklı kaprislerin olduğu zaman, nedenini söylemeyeceğim ama kim olursa olsun yollarımızı ayırırız" diye konuştu.

Spor

23.01.2024, 20:38

Spor TOTO Süper Lig'in son sırasında yer alan Ümraniyespor'da kulüp başkanı Tarık Aksar çarpıcı açıklamalarda bulundu. Skorer'e konuşan Aksar, golcü oyuncuları Umut Nayır'dan statları için eleştire bulunan Fenerbahçe teknik direktörü Jorje Jesus'a kadar açıklama yaptı. Başkan Aksar aynı zamanda da hocaları Recep ile sonuna kadar devam edeceklerini duyurdu. Başkan Aksar'ın öne çıkan açıklamaları;

Ümraniyespor'da başkanlığa Tarık Aksar yeniden seçildi - Futbol Haberleri -  Spor

Arda Turan'a iki ayrı suçtan hapis cezası: Suçunu kabul etti Haberi Görüntüle

"LİG'DE KALACAĞIZ

Başkan Tarık Aksar takımına güvendiğini belirtirken, "Biz futbolu güzelleştirmeye çalışıyoruz. Hakemler olsun, futbolcular, sizler, hepimiz futbolun birer paydaşıyız. Türk futbolunun geldiği yeri biliyoruz ve mümkün olduğunca Türk futbolunu daha ileri götürmeye çalışıyoruz. Bu da şikayet etmekle, ağlamakla, sızlamakla olmaz. Biz de bazı sıkıntılara maruz kaldık. Tüm Türkiye söylüyor bizim çok iyi top oynadığımızı. Niye galip gelemiyorsunuz deniyor. Maçları 80 dakika yapsalardı biz şu an ortalardaydık. Kendimize inanıyoruz, futbolumuzla bu ligde kalacağız" dedi.

Avusturya-Türkiye milli maçının hakemi Montella'nın memleketinden Haberi Görüntüle

"RECEP HOCA İLE DEVAM EDECEĞİM"

Ümraniyespor başkanı Tarık Aksar, hocalaro Recep Uçar için:"Süper Lig'e çıktığımızda Recep hocamızla ilk senemizi oynuyorduk. O günkü şartlarda ne maddi ne de kalite olarak çıkabilecek güçte değildik. İnanmış bir kadromuz vardı ve Recep hoca baş aktörlerden biri. Bazen 3 defa üst üste yenilgi aldık. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim. Futbolcu veya hoca değiştirmek en basiti. Mümkün olduğunca değerlerimize sahip çıkmalıyız. Değerlerimizi çok çabuk yitiriyoruz. Ben burada olduğum sürece Recep hoca ile devam edeceğim. Her şeyden önce Ümraniye'nin çocuğu, iyi bir hoca ve bizi Süper Lig'e çıkarttı. Biz bunları görmezden gelemeyiz" dedi.

Galatasaray şikayet etmişti: Ali Koç ve Selahattin Baki adliyede görüntülendi Haberi Görüntüle

"SERKAN KIRINTILI, ÜMRANİYESPOR'DAN BÜYÜK DEĞİL"

Tarık Aksar, kalecileri Serkan Kırıntılı'nın kadro dışı kalması ile ilgili de konuştu: "Hiç kimse Ümraniyespor'dan büyük değil. Kendini Ümraniyespor'un üzerinde gördüğün zaman, farklı kaprislerin olduğu zaman, nedenini söylemeyeceğim ama kim olursa olsun yollarımızı ayırırız. Buranın yapısını ve ahengini bozdurmayız. Orkun 3.ligden geldi ve kaleyi teslim aldı. Gayet güzel oynuyor."

UEFA Avrupa Ligi'nde bu gece! Karabağ'dan hazin veda: İşte alınan... Haberi Görüntüle

"JORGE JESUS BÜYÜKLÜK GÖSTERDİ VE ÖZÜR DİLEDİ"

Başkan Tarık Aksar, stadyumları hakkındaki görüşleri gündem olan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ile ilgili ise; "Sanırım tüm İstanbul'da olan fırtına burada biraz daha fazla esiyor. O rüzgarı gidip nasıl anlattılar bilmiyorum Sayın Jesus'a. Yanlış algı oldu. Rüzgar farklı saha farklı. Bizim sahamız Türkiye'nin en iyi sahalarından birisi. Ben söylemiyorum uzmanlar söylüyor. Olimpiyat Stadı ile yarışıyoruz hem çimde hem ışıklandırmada. Jesus'a ne anlattılar bilmiyorum. Jesus, Portekiz'de bir takım çalıştırırken bizim burada antrenmanlara çıktılar. Hiçbir sahayı beğenmediler, gelip burada antrenman yaptılar 4-5 sene önce. Teşekkür ederiz büyüklük gösterdi özür diledi. Geldi, gördü, özür diledi gitti. Sıkıntı yok. Kendisi de sahanın iyi olduğunu söyledi zaten" açıklamalarında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading