Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ümit Özat'tan Icardi'ye jet yanıt! Bizde söz namustur

Ümit Özat'tan Icardi'ye jet yanıt! Bizde söz namustur

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin eski kaptını Ümit Özat sosyal medyadan, 'Icardi, 20 gol atarsa saçımı kırmızıya boyarım' demişti. Ankaragücü Galatasaray maçında Icardi'nin 2 gol atmasıyla birlikte toplamda Süper Lig'de 20 gole imza atmış oldu. Icardi, Ümit Özat'a saçlarını kırmızıya boyatma sözünü sosyal medyadan hatırlatmıştı. Özat saçlarını kırmızıya boyattığı sosyal medyada yayınladı. Videonun altına ise, ' Bizde söz namustur' dedi.

Spor

23.01.2024, 20:58

Fenerbahçe’de uzun süre forma giyen ve efsane kaptanlarından birisi olan Ümit Özat, Mauro Icardi’nin 2022-2023 sezonunu 20 gol ile tamamlaması durumunda saçını kırmızıya boyatacağını açıklamıştı.

Ankaragücü maçında gol sayısını 21’e yükselten Icardi, "Icardi, 20 gol atarsa saçımı sarı-kırmızıya boyarım" diyen Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat'a çağrı yaptı.

Instagram’dan story paylaşan Icari, “Ümit sözünün arkasında bir adam olduğunu ve sözünü tutacağını umuyorum. Bütün taraftarımız ve ben, seni sarı kırmızı saçla görmeyi bekliyoruz.” dedi.

A Milli Takım'ın kadrosu belli oldu Haberi Görüntüle

Montella, Avusturya karşısında ilk 11'i belirledi mi? Haberi Görüntüle

'BİZDE SÖZ NAMUSTUR'

Icardi'ye cevap veren Özat, "Mauro Icardi öncelikle seni ve takımını tebrik ediyorum. Camiana, arkadaşlarına ve hocana sorabilirsin. Büyük golcüsün ama 2001-2007 arasında, benim kaptanlığını yaptığım Fenerbahçe'ye denk gelseydin, ne şampiyon olurdun, ne de bu kadar rahat gol atardın. Büyük futbolcusun ama en büyük değilsin." şeklinde açıklamada bulundu.


Özat, daha sonra ise "Sözümü tuttum" diyerek saçlarını boyattığını gösteren fotoğrafını sosyal medyadan yayınladı. Ümit Özat  sonrasında yaptığı açıklamada, "Bizde söz namustur." ifadesinde bulundu.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading