Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Ümit Özat-Emre Belözoğlu arasında yeni gerilim! Ortalık fena karıştı! 'Onun gibi korkak mıyım?'

Ümit Özat-Emre Belözoğlu arasında yeni gerilim! Ortalık fena karıştı! 'Onun gibi korkak mıyım?'

Ümit Özat'tan daha önce davalık olduğu Emre Belözoğlu'na "Ben onun gibi korkak değilim!" sözleriyle yeni tartışmanın fitilini ateşledi. Ümit Özat, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile ilgili ağır sözler söylemesi sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Spor

23.01.2024, 19:37

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın eski futbolcularından Ümit Özat, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile ilgili kullandığı ağır szöler yeni bir tartışmaya neden oldu. Ümit Özat, Belözoğlu'nun 'korkak' olduğunu söylemesi sosyal medyada olay oldu.

Cristiano Ronaldo yeni oyuncağıyla görüntülendi! Fiyatı duyanın ağzı açık kalıyor Haberi Görüntüle

BEN ONUN GİBİ KORKAK DEĞİLİM 

Sarı - lacivertli formayla 236 resmi maça çıkan, 12 gol - 35 asistlik bir performans sergileyen ve 3 Süper Lig şampiyonluğu kazanan Özat, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'na ağır sözler kullandı. Özat, "Emre Belözoğlu gibi korkak değilim. Sözümü hiçbir yerde esirgemem. Türk futbolun en iyi teknik direktörü Fatih Terim'dir." ifadelerini kullandı.

Formula 1'in şampiyon pilotu Hamilton'dan Gazze'ye selam: 'Masum insanlar hedef... Haberi Görüntüle

EMRE BELÖZOĞLU DAVA AÇMIŞTI

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, kendisine yönelik FETÖ’cü olduğuna dair yalan, hakaret ve iftira içerikli beyanlarda bulunduğu gerekçesiyle, bir dönem Fenerbahçe forması giyen Ümit Özat'a 2 Temmuz 2021 tarihinde 5 kuruşluk manevi tazminat davası açmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading