Yandex Metrica

Uğurcan Çakır'dan 8. şampiyonluk mesajı! Fenerbahçe taraftarı çileden çıktı

Uğurcan Çakır'dan 8. şampiyonluk mesajı! Fenerbahçe taraftarı çileden çıktı

Son dakika haberleri... Süper Lig'de bitime 3 hafta kala şampiyon olan Trabzonspor'da kaleci Uğurcan Çakır, sosyal medyadan kutlama mesajı yayınladı. Uğurcan'ın paylaşımı Fenerbahçe taraftarının tepkisini çekti.

Spor

23.01.2024, 19:12

Süper Lig'in 35. haftasında sahasında Fraport TAV Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak, 2021-2022 futbol sezonunda bitime 3 hafta kala şampiyon olan Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, şampiyonluk paylaşımı yaptı.

Çakır, sosyal medya hesabından, "Kazım Koyuncu'ya, Dozer Cemil'e, selam olsun Özkan Sümer'e. Selam olsun son parasıyla deplasmana gidenlere. Selam olsun bordo-mavi uğruna can verenlere. Selam olsun Trabzon'u,Trabzonspor'u görmeden sevenlere. Şampiyonuz Eren'im, selam olsun." paylaşımında bulundu.

Uğurcan Çakır'ın paylaştığı videoda 8.şampiyonluk ibaresi geçtiği dolayısıyla Fenerbahçe taraftarı tepki gösterdi.

2010-2011 Süper Lig şampiyonluğundan dolayı bir kez daha tartışan Fenerbahçe ve Trabzonsporlu taraftarlar, sosyal medyada da kapıştı.

Galatasaray şampiyonluğunu ne zaman ilan edecek? Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki şansı ne? İşte ezeli rakipler için şampiyonluğun tüm ... Galatasaray şampiyonluğunu ne zaman ilan edecek? Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki şansı... Haberi Görüntüle

UĞURCAN ÇAKIR'DAN OLAY PAYLAŞIM

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading