Yandex Metrica
SON DAKİKA
UEFA'dan Emre Belözoğlu'na şok ceza! Avrupa maçlarından men edildi! İşte nedeni

UEFA'dan Emre Belözoğlu'na şok ceza! Avrupa maçlarından men edildi! İşte nedeni

Son dakika haberleri... Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'na Avrupa maçlarından men cezası geldi. Türk antrenör kriterleri yerine getirene kadar ceza geçerli olacak.

Spor

23.01.2024, 19:45

UEFA, Emre Belözoğlu'nu, 'gölge antrenörlük' gerekçesiyle UEFA müsabakalarında 'teknik direktörlük' faaliyetini gerçekleştirmekten men etti.

Emre Belözoğlu hakkındaki karar, kendisi ilgili yönetmeliklerde öngörülen kriterleri yerine getirene kadar geçerli olacak. 

Geçen sezon Başakşehir'le teknik direktörlük görevi için anlaşma sağlayan Emre Belözoğlu'nun antrenörlük lisansında eksikler olduğu belirtildi.

Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri belli oldu! Konferans Ligi'nde kura çekimi zamanı Haberi Görüntüle

UEFA'DAN EMRE BELÖZOĞLU'NA MEN CEZA

Milliyet gazetesinin derlediği habere göre, UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu tarafından Başakşehir ve takımın teknik direktörü Emre Belözoğlu’na çeşitli cezalar verildi.

Turuncu-lacivertlilerin UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçı olan İstanbul’daki Maccabi Netanya karşılaşması ile ilgili ‘Gölge antrenörlük’ (Shadow coaching) durumu ile ilgili alındığı belirtilen karar uyarınca, Belözoğlu’nun UEFA müsabakalarında herhangi bir ‘teknik direktörlük’ (head coach) faaliyeti gerçekleştirmekten men edildiği duyuruldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading