Yandex Metrica

Uçak kazasında vefat eden Emiliano Sala'nın son görüntüleri ortaya çıktı! Arjantinli futbolcunun sözleri duygulandırdı

Uçak kazasında vefat eden Emiliano Sala'nın son görüntüleri ortaya çıktı! Arjantinli futbolcunun sözleri duygulandırdı

Son dakika haberleri... İngiltere'ye gittiği esnada uçak kazasında hayatını kaybeden Arjantinli futbolcu Emiliano Sala'nın son ses kayıtları yayınlandı.

Spor

23.01.2024, 19:50

2019 yılında uçak kazasında vefat eden Emiliano Sala'nın son ses kaydı ortaya çıktı.

BBC'nin ulaştığı görüntülerde Sala'nın  "Şu an parçalanıyor gibi görünen bir uçaktayım. Benden haber alamazsanız, birileri beni arar mı bilmiyorum, çünkü beni bulamazlar. Çok korkuyorum" dediği öğrenildi.

Sala, Ocak 2019'da Fransa Ligue 1 ekibi Nantes'tan o dönem İngiltere Premier Lig'de mücadele eden Cardiff City'ye 17 milyon euro karşılığında transfer olmuştu.

Beşiktaş dünyaca ünlü isimle görüşecek! Yeni teknik direktör adayı... Beşiktaş dünyaca ünlü isimle görüşecek! Yeni teknik direktör adayı... Haberi Görüntüle

UÇAK MANŞ DENİZİNE DÜŞMÜŞTÜ

Yeni takımına imza atmak için Fransa'dan Galler'e gitmesi gereken Sala, The Piper Malibu model özel uçakla Manş Denizi'ne düşmüş ve yaşamını yitirmişti.

Spor dünyasını yasa boğan Sala'nı cansız bedenine 18 gün sonra ulaşıldı ancak pilot David Ibbotson'un bedeni bulunamadı.

Uçağın pilotu David Ibbotson ise yaptığı telefon konuşmasında, "Tehlikeli bir havada onu getirmem için bana güvendiler. Normalde can yeleğim koltukların arasında olur ama yarın kesinlikle giyerek yola çıkacağım." şeklinde konuştuğu belirtildi.

Livakovic gitmekten nasıl vazgeçti? Kararını kim değiştirdi? Livakovic gitmekten nasıl vazgeçti? Kararını kim değiştirdi? Haberi Görüntüle

EMILIANO SALA'NIN UÇAĞA BİNDİĞİ ANLAR

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading