Yandex Metrica

Türkiye maçı öncesi Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos: Şüphelerim var

Türkiye maçı öncesi Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos: Şüphelerim var

Son dakika haberleri... 2022 Dünya Kupası play-off turunda yarın akşam A Milli Takım'ı konuk edece olan Portekiz'de teknik adam Fernando Santos, galibiyete inandığını belirtti.

Spor

04.02.2024, 16:11

Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos, Türkiye maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 

Zorlu maça konsantre ve hazır olduklarını belirten Santos, "İsteğimiz Dünya Kupası'na gitmek. Türkiye'de çok kaliteli futbolcular var, agresif bir yapıya sahip. Yarınki maçta maksimumuzu vereceğiz, Portekizlilere büyük bir mutluluk yaşatacağımızı düşünüyoruz." dedi.

Play-off hakkında da konuşan tecrübeli teknik adam, "Sırbistan maçını daha iyi oynayabilseydik şu an burada olmayacaktık. Ancak geriye dönüp aynı şeyleri konuşmanın faydası yok. Türkiye maçında maksimum kalitemizi gösterip kazanmak istiyoruz. Türkiye maçı bizim için final gibi olacak. Yarın için tamamen pozitif düşünüyoruz. Sürekli çalıştık. İsteğimiz Dünya Kupası'na gitmek. Tamamen Türkiye maçına odaklandık. Bütün futbolcularımız, tecrübeli, hepsi elinden geleni yapacak. 11 milyon için oynayacaklar. Futbolcuların verebileceklerinin maksimumunu verecek " ifadelerini kullandı. 

BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR 12 NİSAN? Bugün hangi takımların maçı var? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR 12 NİSAN? Bugün hangi takımların maçı... Haberi Görüntüle

FERNANDO SANTOS: ŞÜPHELERİM VAR

11 milyon için final oynayacakları vurgusu yapan Santos, "Türkiye'nin sonucu belirleyebilecek çok iyi futbolcuları var. Onlar da ellerinden geleni yapacaktır. Kadroda ufak tefek şüphelerim var. 11'de değişiklik yapabilirim. Bizim onlar kadar güçlü olmamız gerekiyor. Portekizlilere mutluluk yaşacağımıza inanıyoruz" görüşlerini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading