Yandex Metrica

Türkiye bu transferleri konuşacak! Fenerbahçe'nin şampiyonluk kadrosu ortaya çıktı

Türkiye bu transferleri konuşacak! Fenerbahçe'nin şampiyonluk kadrosu ortaya çıktı

Son dakika transfer haberleri... Jorge Jesus önderliğinde yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, yıldız transfer avına çıkıyor. Ali Koç, Portekizli hocanın istediği oyuncuların alınması için tam yetki verdi. İşte o isimler

Spor

23.01.2024, 19:23

Fenerbahçe yaz transfer dönemini hareketli geçiriyor.

Yaklaşık 8 sezon lig şampiyonluğu yaşayamayan ve bu sezon bu şanssızlığı kırmak isteyen Sarı-lacivertliler, yıldız transferi için düğmeye bastı.

Takımın başına dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus'u getiren yönetim, Portekizli hocanın sunduğu oyuncularla görüşmeye başladı.

İstanbulspor küme  düşmeyi garantiledi! Trendyol Süper Lig'in küme düşen ilk takımı oldu İstanbulspor küme düşmeyi garantiledi! Trendyol Süper Lig'in küme düşen ilk... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN TRANSFER ŞOV

Jorge Jesus'un belirlediği bölgelere oyuncu bakan Fenerbahçe sol bek, defansif orta saha ve forvet takviyesi yapmak istiyor.

Her bölge için detaylı bir çalışma yürüten transfer komitesi, Jesus'un istediği isimlerle ön görüşme gerçekleştirdi.

Sol bek bölgesi için Real Madrid'den ayrılan Marcelo ile temasta olan Fenerbahçe, orta saha için William Carvalho ve Vinicius Souza için girişimlerini hızlandırdı.

Golcü transferi için de Alexander Sörloth ve Gabigol ile görüşen Sarı-lacivertliler, yeni sezon kampına transferleri yetiştirmek istiyor.

Beşiktaş-Ankaragücü karşılaşmasına yabancı VAR hakemi Beşiktaş-Ankaragücü karşılaşmasına yabancı VAR hakemi Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE KESENİN AĞZINI AÇTI

Sporting Lizbon'dan eski öğrenicsi Willian Carvalho'yu çok isteyen Jorge Jesus, oyuncunun mutlaka alınmasını istedi.

2018 yılından bu yana La Liga'da Real Betis forması giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu için 7 milyon Euro bonservis teklif edileceği öğrenildi.

Bonservisi elinde olan Marcelo için senelik 3 milyon Euro'yu gözden çıkaran yönetim, imza parası olarak da 2 milyon Euro sundu.

Sörloh transferi için de Leıpzıg ile bonservis pazarlığı yapan Fenerbahçe, Norveçli golcünün yüzde 50 bonservisi için 6 milyon Euro teklif etti.

Gabigol ve Vinicius Souza için de nabız yoklamaya devam eden Sarı-lacivertlilerin fiyat araştırması yaptığı bu oyuncuların satın alma opsiyonuyla kiralanabileceği iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading