Yandex Metrica

Türkiye Basketbol Federasyonu başkanı belli oldu!

Türkiye Basketbol Federasyonu başkanı belli oldu!

Son dakika haberleri... Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu bugün yapılan olağan genel kurulunda yeniden başkan seçildi.

Spor

11.02.2024, 18:44

Ankara'da yapılan Türkiye Basketbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu sona erdi.

Hidayet Türkoğlu ile diğer adaylar Harun Erdenay ve Erman Kunter başkanlık için yarıştığı kongrede yeni başkan belli oldu.

Mecvut Başkan olan Hidayet Türkoğlu seçimi kazanarak görev süresini 3 yıl daha uzattı.

171 delegenin 108'inin oyunu alan Türkoğlu'ya karşı Harun Erdenay 44, Erman Kunter ise 19 oy aldı.

Teşekkür konuşması yapan Hidayet Türkoğlu, "Bu süreçte iyi yaptığımız şeyler gibi yanlışlarımız da oldu. Sizler bizi tekrar buraya seçtiniz. Önümüzdeki 3 yıl daha iyi çalışacağımıza söz vermek istiyorum. İnşallah hep beraber Türk basketbolunu daha iyi yerlere getiririz. Çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Beraber dostça basketbolu iyi yerlere getireceğiz. Oy veren, vermeyen herkes baş tacı. Önümüzdeki hafta hepinizi elinizi sıkmak için ziyaret edeceğim. Tekrar teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Fred Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Yıldız sambacı evini özledi Fred Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Yıldız sambacı evini özledi Haberi Görüntüle

HİDAYET TÜRKOĞLU'NUN LİSTESİ;

Ali Haluk San, Ali Limoncuoğlu, Batur Şulen, Gökhan Dinçer, Hüseyin Beşok, Kemal Dinçer, Mehmet Fatih Öztürk, Mert Mecit Çetinkaya, Mustafa Sarımermer, Muzaffer Yıldırım, Ömer Onan, Serap Köz Yücesir, Şirin Karadeniz, Yılmaz Argüden.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading