Yandex Metrica
SON DAKİKA
Türk takımları Avrupa'da tur peşinde! İşte muhtemel 11'ler

Türk takımları Avrupa'da tur peşinde! İşte muhtemel 11'ler

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde bu akşam temsilcilerimiz Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor tur için sahaya çıkacak.

Spor

23.01.2024, 17:52

Türkiye, UEFA Ülke Katsayı Sıralaması’nda an itibarıyla 18.’liğe kadar geriledi. Gelecek sezon lig şampiyonu da diğer takımlar gibi gruplara kalmak için ön eleme oynayacak. Avrupa’da belki bugünü değil ama geleceği kurtarmak adına bu akşam çok kritik. Ne kadar çok temsilcimiz gruplara kalırsa, eski günlere dönme şansımız o kadar artacak. Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Sivasspor'dan yeni zaferler bekliyoruz. Çünkü bu sezonu ilk 15 içinde bitiremezsek; 2023-24’te Avrupa’ya 5 değil, 4 takım göndereceğiz.

A Milli Takım'ın kadrosu belli oldu Haberi Görüntüle

HELSİNKİ-FENERBAHÇE

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında yarın Finlandiya'nın HJK Helsinki takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Bolt Arena'da oynanacak karşılaşma, TSİ 19.00'da başlayacak. Slovak hakem Ivan Kruzliak'ın yöneteceği müsabaka, TV8'den naklen yayımlanacak. Sahasında oynadığı ilk maçı 1-0 kazanan Fenerbahçe, yarın rakibi karşısında istediği skoru alıp, Avrupa Ligi gruplarına kalmaya çalışacak. Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Dimitrios Pelkas, Serdar Dursun, İrfan Can Kahveci ve Filip Novak, karşılaşmada forma giyemeyecek.

20 senedir tek bir maç bile kazanamadılar Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Fenerbahçe'nin sahaya Altay; Tisserand, Serdar, Szalai; Nazım, Zajc, Gustavo, Ferdi; Mesut Özil, Valencia, Osayi Samuel ilk 11'yle çıkması bekleniyor. 

Beşiktaş dikiş tutmuyor! Santos'un kredisi de tükendi Haberi Görüntüle

RANDERS-GALATASARAY

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında yarın Danimarka'nın Randers ekibini ağırlayacak. Türk Telekom Stadı'ndaki zemin yenileme çalışmalarından dolayı Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 21.00'de başlayacak. Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov'un yöneteceği müsabaka, D Smart Spor kanalından yayımlanacak. Galatasaray, deplasmandaki ilk maçta 1-1 berabere kaldığı rakibine yarın üstünlük sağlayıp, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmaya çalışacak.

Resmen Milli Takım üretim fabrikası! 20'nin üzerinde oyuncu gönderdiler Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

Muslera, Boey, Alpaslan, Luyindama, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Feghouli, Emre Kılınç, Kerem, Diagne

Şampiyonlar Ligi'nin favorisi belli oldu! İşte devler arasından sıyrılan o... Haberi Görüntüle

KOPENHAG-SİVASSPOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Demir Grup Sivasspor, play-off turu rövanş maçında yarın Danimarka temsilcisi Kopenhag'a konuk olacak. Parken Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak müsabakayı, Belçikalı hakem Lawrence Visser yönetecek. Karşılaşma için bugün özel uçakla Danimarka'nın başkenti Kopenhag’a gidecek Sivas temsilcisi, TSİ 19.00'da Parken Stadyumu'nda yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında evinde Kopenhag'a 2-1 mağlup olan kırmızı-beyazlılar, deplasmanda rakibini mağlup ederek turu geçip gruplara kalmanın hesaplarını yapıyor. Avrupa kupalarında daha önce 19 maça çıkan kırmızı-beyazlılar, bu müsabakalarda 7 galibiyet, 10 yenilgi ve 2 beraberlik aldı. Bu maçlarda 21 gol atan Sivasspor, kalesinde ise 33 gol gördü.

Nihat Kahveci, Milli Takım'ın mağlubiyetini masaya yatırdı Haberi Görüntüle

SİVASSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ

Ali Şaşal, Ahmet, Koray, Caner, Uğur, Cofie, Azubuike, Hakan, Kayode, Gradel, James

Türkiye-Macaristan maçı bugün mü, ne zaman? A milli takım maç... Haberi Görüntüle

ROMA-TRABZONSPOR

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında yarın İtalya'nın Roma takımına konuk olacak. Roma Olimpiyat Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Sırp hakem Srdjan Jovanovic yönetecek. İlk maçta sahasında İtalya temsilcisine 2-1 mağlup olan Karadeniz ekibi, rakibi karşısında zora soktuğu turu geçmenin mücadelesini verecek. Bordo-mavililerde, sakatlığı devam eden Dorukhan Toköz ile dün transfer edilen Stefano Denswil forma giyemeyecek.

Osayi Samuel ne cezası aldı? Taraftara yumruk atan Osayi Samuel... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ

Uğurcan, Peres, Edgar, Hügo, Trondsen, Siopis, Hamsik, Bakesatas, Djaniny, Nwakame, Corneilus.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading