Yandex Metrica

Türk takımları Avrupa'da sahne alıyor! Ülke puanı için kazanmamız şart

Türk takımları Avrupa'da sahne alıyor! Ülke puanı için kazanmamız şart

Türk futbolu için Avrupa'da çok kritik bir gece yaşanacak. Şampiyonlar Ligi'ne direkt takım gönderemez hale geldiğimiz şu günlerde Avrupa'daki temsilcilerimiz, Türkiye'yi yeniden o eski parlak günlerine döndürmeye çok yaklaştı. Bunun için de takımlarının puan ya da puanlar alması lazım.

Spor

02.03.2024, 18:17

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden takımlarımız bu akşam gruplardaki son maçlarına çıkıyor. Fenerbahçe, Polonya'da Dinamo Kiev'le karşılaşırken Başakşehir ise sahasında İskoç ekibi Hearts karşısına çıkıyor. Trabzonspor ise bugün Macaristan'ın Ferencvaros takımını konuk edecek. Sivasspor da Slavia Prag'a konuk olacak.

Bayern Münih yeni patron için harekete geçti Bayern Münih yeni patron için harekete geçti Haberi Görüntüle

KANARYA LİDERLİK MÜCADELESİ VERECEK

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmayı garantileyen temsilcimiz Fenerbahçe, Dinamo Kiev karşısında liderlik mücadelesi verecek. Temsilcimiz grubu ikinci sırada bitirmesi durumunda ise Şampiyonlar Ligi'nden gelen takımlarla son 32 turunda karşılaşacak. Polonya'nın Krakow kentindeki Cracovia Stadı'nda oynanacak ve TSİ 23.00'te başlayacak karşılaşmayı Hırvatistan Futbol Federasyonundan hakem Duje Strukan yönetecek. Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçı EXXEN'de naklen yayınlanacak. Müsabakada Strukan'ın yardımcılıklarını Bojan Zobenica ve Alen Jaksic yapacak.

Türkiye'de son 10 yılda en çok kupa alan takım hangisi? Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor kaç kupa aldı? Türkiye'de son 10 yılda en çok kupa alan takım hangisi?... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR, MACARİSTAN DEPLASMANINDA

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6. ve son maçında bugün Macaristan'ın Ferencvaros takımını konuk edecek. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde saat 20.45'de başlayacak karşılaşmayı Alman hakem Harm Osmers yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise Robert Kempter ve Dominik Schaal olacak. Mücadele EXXEN'den naklen yayınlanacak.

Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş... Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş... Haberi Görüntüle

BAŞAKŞEHİR'İN KONUĞU HEARTS

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu altıncı ve son hafta maçında bugün İskoçya'nın Hearts takımıyla sahasında karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak ve saat 18.30'da başlayacak mücadeleyi, Gürcistan Futbol Federasyonundan hakem Goga Kikacheishvili yönetecek. Karşılaşma, TV8,5'tan naklen yayımlanacak.

Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos, Lamia'yı 5-0 mağlup etti Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos, Lamia'yı 5-0 mağlup etti Haberi Görüntüle

YİĞİDO, ÇEKYA DEPLASMANINDA

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu altıncı ve son maçında bugün Çekya temsilcisi Slavia Prag'a konuk olacak Demir Grup Sivasspor, Avrupa kupalarındaki 28. mücadelesine çıkacak. Eden Arena'da TSİ 20.45'te başlayacak müsabakayı Sloven hakem Rade Obrenovic yönetecek. Müsabakada Obrenovic'in yardımcılıklarını Jure Praprotnik ve Grega Kordez yapacak. Mücadele TV8,5 ve EXXEN'den naklen yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading