Yandex Metrica

Türk takımları Avrupa arenasında! Hedef 4 maçta 4 galibiyet

Türk takımları Avrupa arenasında! Hedef 4 maçta 4 galibiyet

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ve Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise Başakşehir ile Sivasspor gruplarında son maçlarına çıkıyor. Takımlarımızın ülke puanını yükseltmesi için mutlaka puan ya da puanlar kazanması gerekiyor.

Spor

23.01.2024, 19:59

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi'ndeki maçlara bu akşam devam edilecek. Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Feenrbahçe, Trabzonspor, Sivasspor ve Başakşehir, bugün son maçlarına çıkıyor. Takımlarımızın ülke puanını yükseltmesi için mutlaka puan ya da puanlar kazanması gerekiyor.

Cemil Kazancı kimdir? Servet Yardımcı'nın yönetimdeki Cemil Kazancı nereli, kaç yaşında? Cemil Kazancı kimdir? Servet Yardımcı'nın yönetimdeki Cemil Kazancı nereli, kaç... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE KAZANIRSA LİDER

Fenerbahçe, Rennes karşısında grup liderliği için çıkacak. Kadıköy'deki maçtan Sarı-Lacivertliler, galip ayrıldığı takdirde son karşılaşmalar öncesinde liderliğini garantileyecek. İki takım arasında Fransa'da oynanan mücadelede 2-2 sona ermişti.

Arda Güler Barcelona maçında oynayacak mı? 21 Nisan Arda El Clasico'da forma giyecek mi? Arda Güler Barcelona maçında oynayacak mı? 21 Nisan Arda El... Haberi Görüntüle

ABDULLAH AVCI İLK PEŞİNDE

Trabzonspor, Avrupa Ligi H Grubu 5. maçında bugün Sırp ekibi Kızıl Yıldız'a konuk olacak. İlk maçı evinde kazanan Karadeniz ekibinde bugünkü hedef de sahadan zaferle ayrılmak. Teknik Direktör Abdullah Avcı da bugün bir ilki gerçekleştirmek istiyor. Bordo-Mavililer'in başında deplasmanlarda oynadığı 5 Avrupa maçını da kazanamayan Avcı, bugün sahadan galibiyetle ayrılmayı düşünüyor.

Suudi Arabistan ekibi Manchester City'nin dünya yıldızı topçusuna kancayı taktı! Transfer hazırlıkları başladı Suudi Arabistan ekibi Manchester City'nin dünya yıldızı topçusuna kancayı taktı!... Haberi Görüntüle

SİVASPOR'DA HEDEF LİDERLİK

Sivasspor, Konferans Ligi G Grubu beşinci maçında Rumen temsilcisi Cluj ile karşılaşacak. Temsilcimiz, Cluj ile birlikte 7'şer puanla grubun zirvesinde yer alıyor. Hedef, liderlik için kazanmak.

Arda Güler Barcelona yolcusu mu? Teknik direktör Xavi açıkladı: Bizde olsaydı... Arda Güler Barcelona yolcusu mu? Teknik direktör Xavi açıkladı: Bizde... Haberi Görüntüle

BAŞAKŞEHİR ZAFER ARIYOR

Konferans Ligi'nde oynadığı 4 maçta 10 puan toplayan ve liderliğini sürdüren Başakşehir, 7 puanla ikinci sırada bulunan Fiorentina'ya konuk olacak. Turuncu-Lacivertliler'in hedefi üç puan. Temsilcimiz, bu karşılaşmayı kazanması halinde, son maçlar öncesinde grubunu lider bitirmeyi garantileyecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading