Yandex Metrica

Türk kulübü Avrupa basınında! Los GalakTürkos tarih yazıyor

Türk kulübü Avrupa basınında! Los GalakTürkos tarih yazıyor

Son dakika haberleri... Vincenzo Montella yönetiminde Süper Lig'de çıkışa geçen Adana Demirspor, Avrupa'da gündem oldu. Fransızlar Mavi-şimşeklerden 'Los Galacticos' olarak bahsetti.

Spor

23.01.2024, 18:46

Geçen sezon TFF 1.Lig'de gösterdiği performansla 26 sene sonra Süper Lig'e çıkan Adana Demirspor, adından söz ettirmeye devam ediyor.

Fransa'nın prestijli futbol dergisi So Foot, Türk kulübüne özel bir yer ayırdı.

Derginin bu ayki sayısında Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile yapılan röportaja yer verilirken, Güney ekibinin bu sezon Avrupa kupalarını hedeflediği öne sürüldü.

So Foot muhabirleri Julien Duez ve Diren Fesli'nin röportajları ve izlenimleri eşliğinde aktarılan Adana Demirspor dosyasında, Akdeniz temsilcisine övgüler yağdırıldı.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı penaltı yorumu! Rıdvan Dilmen'den çarpıcı penaltı yorumu! Haberi Görüntüle

'LOS GALACTÜRKOS'

İtalyan teknik adam Montella idaresinde kadrosuna Balotelli, Stambouli, Belhanda ve Bjarnason gibi yıldızları katan Adana Demirspor'un, Los GalakTürkos'a bürünerek,  Zidane, Beckham, Raul'lu Real Madrid'in efsane kadrosunu anımsattığından söz edildi.

Murat Sancak'ın "Eğer Messi PSG'ye imza atmasaydı, eminim ki bizim evimizde olacaktı" sözlerini hatırlatan So Foot, Adana Demirspor Başkanı Sancak'ın futbola dair düşüncelerinin ve oyunculara yaklaşımının başarılı kadronun temel taşlarını oluşturduğuna vurgu yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading