Yandex Metrica

Türk hocadan TFF'ye gönderme! Şenol Güneş kalsaydı Dünya Kupası'na giderdik

Türk hocadan TFF'ye gönderme! Şenol Güneş kalsaydı Dünya Kupası'na giderdik

Son dakika haberleri... Teknik direktör Muhsin Ertuğral, Şenol Güneş'in A Milli Takım'da kalması durumunda Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası'na katılabileceğimi iddia etti.

Spor

23.01.2024, 22:12

Teknik direktör Muhsin Ertuğral, D-Smart'ta açıklamalarda bulunarak Şenol Güneş'e destek oldu.

Türk futbolundaki sorunlara değinen Ertuğral, "Teknik direktör transfer etmek ekol getirmek demek değildir. Kendi altyapımızda kendimize ait bir sistem olmadığı için futbolcu yetiştiremiyoruz. Ligimizde kendimizi iyi görüyoruz ancak Şampiyonlar Ligi'ne gidince gerçeklerle yüzleşiyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Eyüpspor'dan Süper Lig'i karıştıracak iddia için açıklama geldi! Dünya yıldızı Luka Modric Arda Turan'ın takımına mı geliyor? Eyüpspor'dan Süper Lig'i karıştıracak iddia için açıklama geldi! Dünya yıldızı... Haberi Görüntüle

MUHSİN ERTUĞRAL: ŞENOL GÜNEŞ KALMALIYDI

Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'na bilet alamayan Türkiye'yi de değerlendiren Muhsin Ertuğral, "Milli takımda en kritik maç öncesinde teknik direktör değişikliği yapıldı. Norveç maçına Şenol Güneş ile çıkılsaydı şu an Türkiye Milli Takımı da Dünya Kupası için Katar'da olurdu. Bazı şeyleri dışarıda söyleyemiyorsunuz ancak milli takımımız kesinlikle Dünya Kupası'na gitmek zorundaydı" görüşlerini aktardı.

Tarihin en şiddetli turnuvanın olabileceğini iddia eden Ertuğral, "Yorgun olmayan, daha hazır futbolcularla gerçekleşeceği için, tarihin en şiddetli Dünya Kupası olacağını düşünüyorum. Çok keyif alacağımız garanti. Avrupa takımlarından Hollanda favorim, Güney Amerika'dan ise Brezilya kupaya çok formda oyuncularla geliyor. Takım olmayı başarabilirlerse her zaman favori durumundalar" açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading